3 Haftalık bir çalışma sonucu açtığım Mizahsen.Net herkese hayırlı olsun Arkadaşlar PhpNuke'yle açtığım ilk portal diyebiliriz. 2 Site açtım 1.cisi sarıyerdeki bir terzi dükkanına 2.cisi ise kendi mizah sitem.. 2 si içinde ayrı ayrı öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.. Daha yeni sayılırım phpnuke de bazı hataları düzeltemedim onun için k.bakmayın.
Reşitpaşa'da .. minibüsle gidiosun eczane diosun minibüscüye orada iniosun :p tam orada işte uğur center felan var değişik bi anlatım oldu kusurabakma ben şişlide oturuyorum pek bilmem sarıyer taraflarını ..
ikiside olmamış sana bu tasarımı yapma dedim dinlemedin geliştir biraz daha...
Başkalarının sözüyle hareket etsem emin ol 16 yşmda bu tasarımı yapıcak yeteneğe bile sahip olmazdım. Kaldı ki ben tasarımımı yapmışım siteyi bitirmişim bana olmamış bşka yap diosun :p Arada yorumlarını dinlemek hoş oluyor tabiki ama sen iğneliosun resmen Tamam abi beğenmediysen kapatıorm siteleri
ikiside olmamış sana bu tasarımı yapma dedim dinlemedin geliştir biraz daha...
Başkalarının sözüyle hareket etsem emin ol 16 yşmda bu tasarımı yapıcak yeteneğe bile sahip olmazdım. Kaldı ki ben tasarımımı yapmışım siteyi bitirmişim bana olmamış bşka yap diosun :p Arada yorumlarını dinlemek hoş oluyor tabiki ama sen iğneliosun resmen Tamam abi beğenmediysen kapatıorm siteleri
hemen bağırma tasarım iyi bloku ve görünümü biraz düzelt grafikler garip dediğimi anlıyon anlamamış gibi yazı yazıyon bende onu anlamıyom....
hemen bağırma tasarım iyi bloku ve görünümü biraz düzelt grafikler garip dediğimi anlıyon anlamamış gibi yazı yazıyon bende onu anlamıyom....
Ben gayet iyi anlıyorum da sen anlatamıyorsun neyse uzatmaya gerek yok. Sen bana blokları düzelt demedin tasarım kötü felan deyince direk siteye kötü dediğini sandım ki bu lafından başka birşey de anlaşılmıyor. Neyse uğurcum sağol yorumun için iyi bak kendine
http://www.mizahsen.net/ benim hoşuma gitti açıkcası eline sağlık kardeşim bu arada sana güzel değil diyenlere kulak asma kendi bildiğini yap o diyenler önce kendilerine baksınlar ne yapabiliyomuş sora başkasına yorum yapsınlar takma kafana
Kardeş temalar güzel
Ama siteler hicbi ise yaramiyor :)
Terzi sitesinin sadece ana sayfasi var.Diger sayfalarini göremedim ortada bide video gibi bisi var ha acti ha acacak derken 10 dk gecti halen acilmadi.
Mizah sitesine de girdim Yazilar var video stream mdulu kullanmissin baskada bisi yok.
Resimler modulu (coppermine) bozulmuş.
Kisaca grafikler güzel.
Site boş.
yeni site InsaAllah birkac ay sonra tamamiyle biter tekrar forumda onerilere acarsin
Selam ve Dua ile.
Terzi sitesinin sadece anasayfası hzaır. Terzici herhangi bir bilgi vermediği için diğer sayfalarını da hazırlayamadım. En kısa zamanda sorunları gidericem. Sağol yorumun için.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız