Merhaba arkadaşlar php bilgim çok fazla olmadığımdan şimdilik sadece bunları yapabildim...Biraz daha kendimi geliştiriyim anasayfasını resimli yapcam...Modulun sadece read kısmını editledim.Menüleri resimli olarak yapacaktım yalnız herkesin teması bir olmadığndan olduğu gibi bıraktım.Gelelim naptığım konusuna...Youtube videolarını kendi playerinizde proxy sayesinde oynatabileceksiniz.ayrıca playerinizde logonuzuda gösterebilirsiniz..Ek olarak izlenilen videoyu indirme linki koydum ayrıca js olarak en son eklenen 10 video ve en çok izlenen 10 video eklentisini yaptım...İnternet explorerde js bozuk görünebilir...İnternet explorerim hata verdiğinden bakamdım...
gelelim video ekleme işlemine...
http://www.youtube.com/v/u7abTPwFw6s linkinin sadece u7abTPwFw6s sadece bu kısmını ekliyoruz...Bunu yapmamdaki amaç videoları proxy olarak çekmemiz ayrıca videoyu çektimiz sitenin proxy si kapanır veya bişey olursa playerdaki linki değişitirip videolarımızı tekrar oynatmak...Yani bu id i girdiğimizde videomuzun linki http://flv.muzikdinlex.com/u7abTPwFw6s.flv böyle görünecek...Ben bu siteyi buldm...Sizde google müzik dinleten sitelerden bu linkleri bulabilirsiniz..Ve playerdaki kodla değiştirirseniz videonuz oynar...ayrıca read.php dosyasındaki flv indir linkinide buldğnz linkle değiştirmelisiniz..Yoksa videolar inmez.Ayrıntılı olarak dosyanın içinde anlattım arkadaşlar...
Buda video stream modulunu kullananlar için..İçindeki youtube.php dosyasını videostream modulunun içindeki plugin klasörüne atması yeterli...Ayrıca rar içindeki sw.js ve mediaplayer.swf dosyalarını anadizine atsın bukadar...Video ekleme işlemi youtube linkini olduğu gibi ekleyin ve plugin olarak youtubeyi seçmeniz yeterli...
Proxy olarak kullandığım siteyle alakalı olarak biraz emek hırsızlığı oldu...Buyüzden laf demeyin php hakkında bilgim olsa proxy yazar o dosyayı dağıtıp herkes kendi sitesi üzerinden oynatabilirdi...Eğer yapabilen varsa böyle bişey paylaşırsa ii olur...Birde arkadaşlar videoları yanyana göstermek için table kodları nasıl yazılıyor..Mesela anasayfada videoları yanyana gösterip sql dan eklediğimiz videoların id lerini çekebilirsek yapabiliriz resimli olarak http://i1.ytimg.com/vi/-Bv0cRdT-lo/0.jpg bu linkle ekleriz başına eklediğimiz videoların id lerini resme göndeririz...resmin id si ile videonun id si aynı:S uğraşıom ama yapamadım...Herkes bi el atarsa ortaya süper bi video modulü çıkartabiliriz...bununla vakit geçirme video stream kullan demeyin ben zaten kendi temama göre video streamı en ii şekilde editledim...Fakat çoğu sitede bu modul olduğundan oyüzden bunu en iyi şekle getirmeye çalışyorum...Joomla,wp gibi portalların süper eklentileri temaları var bence nuke en iyisi hernekadar seo,güvenlik,kasma vs gibi sorunları olsada el ele verip nukeyi geliştirebiliriz...
arkadaslar proxy felan ugrasmak yerine alternatif olarak kullanabilecegimiz yine yotube.com video.google.com gibi video sitelerinden alınan videoları video75.com zaten hali hazırda bize vermekte ben video stream modülünü kullanıyorum ve youtubedeki videolarımı video75.com dan çekip siteme ekliyorum proxy ile ben ugraşmak yerine video75 ugrasıyor yinede emeginiz için teşekkürler elinize saglık ...
arkadaslar proxy felan ugrasmak yerine alternatif olarak kullanabilecegimiz yine yotube.com video.google.com gibi video sitelerinden alınan videoları video75.com zaten hali hazırda bize vermekte ben video stream modülünü kullanıyorum ve youtubedeki videolarımı video75.com dan çekip siteme ekliyorum proxy ile ben ugraşmak yerine video75 ugrasıyor yinede emeginiz için teşekkürler elinize saglık ...
Haklısın evt zahmetsizce video75.com veya .net adresınden cekıyorsun daha önce sistemi farklımıydı ben mı öyle hatırlıyorum bir muzik veya video aratırken önumuze bir cok secenek cıka bılıyordu. Ama sonrasinda site mahkeme karari ile kapatıldı video75.net adı altında hızmet verdı daha sonra yasagi kaldirdi mahkeme sanırım. Ama youtube gibi genis bir arsiv ve kategoriye sahip degil pisslicck sayesinde önümüze youtube gibi sinirsiz bir arşiv sunuluyor bu benım ve burda bir cok arkadas icin bulunmaz hint kumasi cunku kimse paylasmıyordu bu eklentiyi keyfi ve menfaat nedenleri yuzunden. Bence bunu kurman daha iyi saygılar.
emrahtavşan=> Dediğiniz siteler kapanıyor çünkü arama yapılarak çalışan sistemler..Youtubeye ne ekleniyosa onları buluyor..Kötü niyetli biri bi video paylaştığında site mahkeme kararıyla durduruluyor ardından sizin modulunuz elinizde patlıyor tekrar yeniden uğraşıyorsunuz...ve eklediğiniz videolar o sitenin mediaplayerinde oynama yapıyor ve o sitenin reklamını yapmış oluyorsunuz...Verdiğim eklentideyse manuel olarak sadece id leri eklediğinizde proxy kapansa bile googleden bitane bulup linki değiştirdiğinizde videolarınız oynar ve emeğiniz boşa gitmemiş olur ve kendi sitenizin reklamını yapmış olursunuz playerinize logonuzu ekleyerek...Kullanıp kullanmamak size kalmış...Herkese ii çalışmalar...Şimdi resimli hale getirmeye çalışcam yaptığımda onu da paylaşırım.. ama ne zaman olur bilmem çünkü yaptığım herşey deneme yanılma sonucu ortaya çıkmaktadır:)
Bu guzel paylasımın yanında bir sey sormak istiyorum malum proxy den videolari aldiği icin ilk esnada videoyu acmak icin biraz zaman gecmesi lazım bir ara yanlıs hatırlamıyorsam bir sey vardı kod ekleyerek video acılmadan once video yuklenıyor yazısı gecıyordu. Bilmem anlata bildimmi sizde varsa veya bir baska arkadaslarda bunu paylasa bilirmi?
http://depositfiles.com/files/zpvxicrnx kodları txt içine kaydettim...Php ye çevirip mediaplayeri gerekli yere koyup istediğinizi yapmış olursunuz...Kod içinde yazıo nereye ne gelecek diye...İyi çalışmalar...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız