Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2009-10-03, 04:52:13 Mesaj konusu: Isyerine Isim [ Akil Alma ]
Slm arkadaslar, Hayrlisiyla yeni Isyeri acacagim. Dukkan ismini halen kafamda bulamadim.Bana bu konuda yardimci olurmusunuz. Isyerimizde genelde Bilgisayar, elektronik ,bakim onarim,web tasarim host vs ve online satis olacak. Buna gore misal akla cabuk gelebilecek isim tercihim.bu konuda tecrubeli agabey ve kardeslerimizden fikir ve akil almayi istiyorum.
Tarih: 2009-10-03, 12:23:20 Mesaj konusu:
filistin :
infotime bilisim ola bilirmi
sen askerde değilmyidin.. ? daha askerim dersen sabahın 6 sında burda olmassın..
tehris oldum dersen 1 ay ın olduğunu biliyorum..
sana bir çift lafım olacakta.. neyse...
bir cift degil dort cift laf soyle.:) info time ile bir isim kalmadi. Suan yeni dukkan calismasi var.gidince allahn izniyle dukkanin ismini koymak kalacak.
Tarih: 2009-10-03, 18:22:52 Mesaj konusu:
Sagolasin bafrali kardesim.hayrlisiyla corumda hizmete acilacak.suan tam oturmasi icin 1ay gibi bir sure var.isyeri elektronik uzerine olacgi icin online satis isini hizlandirmayi planliyorum.onun icinde isim sart.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız