Tarih: 2009-10-08, 00:43:49 Mesaj konusu:
kardeş kimler bağlı block unuda yeniden yükle bir öncekini sil yeniden yükle düzelcek diye düşünüyorum kimler bağlı block unda gösdermesi lazım...iyi çalışmalar..
Tarih: 2009-10-08, 01:52:11 Mesaj konusu:
kardeş örnek resmini websence dolayısıyla göremiyorum şuanda ama sitene bakdım (((online olanlar))) block unda bir sorun görünmüyor çalışıyor şuanda ordan bahsediyorsan örnek resmini göremediğim için tam bişey söyleyemeceğim...site mesenger e gelince bir çok sitede çalışmıyor o sorun yaratıyor....iyi çalışmalar kolay gelsin..
topragım sorun su sıteye gırdıgınızde fark etmenız lazımdı onlıne ve zıyaretcıler hep 0 gosterıyor sıtede arkadasa dıyorum gırın 3 kısı olmasına ragmen sıfır yazıyor sorun bu www.tasovahaber.com
bu arada ozel mesaj gonderdım topragım sıze okurmusunuz
Tarih: 2009-10-08, 02:24:44 Mesaj konusu:
pardon ben senin kendi sitene bakdım az önce bir yanlış anlama oldu:)))
evet gösdermiyor aynı sorunu bende yaşamıştım kimler bağlı block unu silip yeniden yükledim düzeldi ayrıca bu block u herhangi bir editörle aç içinde biraz incele kodlarda hata varmı yada farklı bir kimler bağlı block u kullanmak yada denemek isdersen benim sitede var dosyalar bölümünde
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız