Tarih: 2009-08-30, 12:22:07 Mesaj konusu: Facebook Sohbet Tipi Sohbet Eklentisi
Merhaba arkadaşlar,
Elimizde facebook' ta kullanılan altta statuse bütünleşik olan sohbet dosyaları mevcut. Bu dosyaları evirip, çevirip PHPNUKE' ye uygun hale getirebilecek arkadaşları arıyorum. Özellikle yönetici arkadaşlardan rica ediyorum bu çok aranılan ve kullanılmak istenen sohbet tipini en kısa zamanda biz nuke kullanıcılarına uygun hale getirmelerini rica ediyorum.
Dosya linki aşağıdadır. Aynı dosyanın VB forum tipleri içinde olanı var ancak nukeler için bulunmamaktadır.
Tarih: 2009-08-31, 14:30:23 Mesaj konusu:
Cevap gelmemesi ilgilenilmedi anlamına gelmez.
Verdiğiniz script nulled (cracklanmış) bir script. Nette 3 tane başka sürümünü de buldum.
İnceledim. Uğraşılırsa yapılabilir, zor bir yanı yok.
Standalone (eski üyeliklerinizden bağlantısız) çalışan hali de var.
VBulletin ve Joomla versiyonları da.
İşe yarar bir şekilde çalıştırırsam haber veririm.
Vallahi site içerisinde facebook misali bir sohbetin (sürekli online sohbet) ilgi, çekebileceğini düşünüyorum. O yüzden nuke için mükemmel bir eklenti olacağı kaanatindeyim. Bilgisi olan tüm kardeşlerimin emeklerine ihtiyacımız var.
Dosyayı şimdilik kendi siteme ekledim, oradan indirebilirsiniz. Kurulumuyla ilgili bilgiler dosya içerisinde mevcut.
http://bit.ly/2cdnQH
ustam bu dediğini kurdum ama hiç güzel değil..
önemmli olan siteye login olan kişilerin online olduğunu gösterip tıpkı facebookdaki gibi onlara msj yazmak.. bu dediğinlebence bahsedilenin hiç uzaktan yakından alakası yok
ustam bu dediğini kurdum ama hiç güzel değil..
önemmli olan siteye login olan kişilerin online olduğunu gösterip tıpkı facebookdaki gibi onlara msj yazmak.. bu dediğinlebence bahsedilenin hiç uzaktan yakından alakası yok
Benim eklemiş olduğum dosya sadece pop-up mesaj sistemini içeriyor.
Siteye giriş yapmış olan kişilerin gösterildiği "who's online" tarzı blokları zaten her yerde bulabiliyorsunuz. Geriye kalan giriş yapmış olarak gösterilen kişilere tıklandığında bu mesaj sisteminin aktive olmasını sağlamak; ki bu işlem de verdiğim dosyadaki Install.txt'nin en son satırında bulunuyor ve bunu uygulamanın da çok zamanınızı alacağını zannetmiyorum.
konuyu güncel tutmak istiyorum fakat sanırım artık eski paylaşım kadar rağbet görülmüyor yada sadece nuke için bu böyle ? umarım bir kişinin elinde bu eklenti vardır da birçok kişi yararlanabilir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız