Hocam,hani öle diyorum ki ,giris sayfasi haricindeki sayfalari seo'larsan Google amcamiz daha iyi indexler.masallah m e t a,keyword yerleri bombos.memleketimiz gibi o bölgelerde sahipsiz kalmis......
Hocam,hani öle diyorum ki ,giris sayfasi haricindeki sayfalari seo'larsan Google amcamiz daha iyi indexler.masallah m e t a,keyword yerleri bombos.memleketimiz gibi o bölgelerde sahipsiz kalmis......
kardeşim briazdaha açarmsıın anlayamadım tam oalrak :)
Titlesi : Dörtel Otomotiv - araç tamiri oto tamiri araba tamiri bak
<m e t a name="keywords" : YOK
<m e t a name="description" : YOK
<m e t a name="robots" : YOK
Valla Kardesim Su Tabloya Bakarak Yorum Yapmak Gerekirse Google ye Tam Site Adresini Yazdigin Halde Siteyi Aciyorsa Sukur Etmek Gerekiyor:)
ilk Basta sitenizin index ini duzelteceksiniz keywords, description, robots,
Bu kisimlari index e eklemeniz gerekiyor title yapmissiniz ama hic bir aciklamasi yok sitenin iceregi keywords vs bonbos sayfalar bunlari duzelttikten sonra google acoult hesabi acicaksiniz aldiginiz kodu index e ekleyip google den onay bekliyceksiniz. pr degeri yuksek siteler ile link degisimi yapacaksiniz baclink sitelerine sitenizi ekliyceksiniz forumlarda sitenizi tanitima acacaksiniz boyle boyle zamanla google sizi fark edip belirli kelimelerde on siralara alacaktir suan icin yapabilceginiz sey yok dediklerimi yaparsaniz amaciniza ulasirsiniz saygilar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız