Tarih: 2009-10-25, 13:48:26 Mesaj konusu: asp hata
Merhaba Arkadaşlar bir sorunum var YARDIM ederseniz çok sevinirim şimdi sorun şöyle :
asp script kullanıyom scripti kurdum fakat siteye girmek istediğim zaman
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Bu Hatayı Alıyorum
ama Özel Hata Belgeleri desteğini kaldırdığımda site açılıyor sunucudan baktığımdada aynı şeyler oluyor neyse bu birinci sorunum
ikinci sorunum etkinlikler kısmında etkinlikler sayfasına gittiğim zaman bu hatayı alıyorum
Microsoft JET Database Engine error '80040e07'
Data type mismatch in criteria expression.
/tr/activities.asp, line 100
kodu : RSAL.open "SELECT * FROM Activities WHERE langID=1 and status=1 "&QSadd&" order by activitySortNo ASC, activityLastDate DESC",Conn,3,1
aynıu anda birde etkinlikler takvimi var ondada bu hatayı alıyorum
Microsoft JET Database Engine error '80040e07'
Data type mismatch in criteria expression.
/tr/include_right.asp, line 342
kodu:
RSAC.open "SELECT * FROM Activities WHERE langID=1 and status=1 and activityLastDate>CDate('" & now & "') and activityStartDate<CDate>= CDate('" & dateserial(current_year,current_month,days) & "') order by activitySortNo ASC, activityLastDate DESC",Conn,3,1
birde başka bi sorunum var şimdi adminden yeni birşeyler ekledimmi hata veriyor ayrıca düzenlemedede hata variyor iç sunucu bulunamadı hatası veriyor ama sayfa yerinde herşey yerinde anlamadım gittiyardımcı olursanız çok sevirinirim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız