5 ayLik site Bu kadar Backlik Cok fazla Birde Pr Degeriniz 0 Pr si Yuksek Sitelere Backlik Yapiyorsunuz Siteniz Sandbox a Dusebilir Dikkatli oLun:) pr degeri 0 Olan bir Site icin En azindan degisimi Pr2 Ve pr3 Siteler ile yapin:)
dikkatini çekiyim şuana kadar bu backlink ve alexa da hiç link ve destek almadan geldim yaptıgım haberler tamamen bana aiit olup cevirmesi falan başka bi yerde yoktur şimdiye kadar bişi olmadıysan bundan sonrada bişi olmaz 8)
Ben toplist sitesine sitemi ekledim. Otomatikmen backlink almış oldum. Eger google bunu sandboxa gönderecekse yerin dibine batsın der gecerim. Bu kadar basit.
Ayrıca, google bir siteyi bir kaç backlinkle sandboxsa atmaz. Bunun belli bir limiti var. Mesela bir ay içinde sen tutupta onlarca siteye backlink verirsen o zaman site dediğiniz gibi olur. Bir kaç backlinkle olmaz bu.
Ayrıca yaptığım son seo çalışmaları neticesini verdi. 11 saat önce bir çok sayfam indexlenmiş.
Ayrıca, google bir siteyi bir kaç backlinkle sandboxsa atmaz. Bunun belli bir limiti var. Mesela bir ay içinde sen tutupta onlarca siteye backlink verirsen o zaman site dediğiniz gibi olur. Bir kaç backlinkle olmaz bu.
Ayrıca yaptığım son seo çalışmaları neticesini verdi. 11 saat önce bir çok sayfam indexlenmiş.
Yaniliyorsunuz Siteniz Yeni Ve pR Degeri 0 ise Siz backlinkleri Pr6 ve ustu siteler ile yaparsaniz Bu sizin Sitenizi Sandbox a iteler Google tarafinca Cezalandirilirsiniz, Backlin in bir Limitide Yoktur. Ayda Sukadar Yapin Haftada Sukadar Yapin Diye BU olayda Googlenin Vicdanina Kalmis bir oLay Senin 6000 Baclink in Vardir Benim 6 Baclink im Sen Aranan Kelimlerde CikmazSin ben ise Sayfa 1 de Yerimi aLirim:) Google Akil erdirmek imkansiz Bense bugune kadar oLan Tecrubelerimi Aktarmaya calistim size Onceki mesajimdada Soyledim Domain sizin Site sizin istediginiz sekiLde Hareket edebiLirsiniz Sadece bir Dost Tavsiyesi Diyerek yazilarimi azda oLsa Ciddiyete alinki Sonradan uzuLmeyin Sabaha kadar Bilgisayar basinda Kaybettiginiz Zamana Yazik oLur ;) Saygilar
ya arkadaşım çok taktın ya site bizim diyimi konun başlıgını oku istersen
pr 6 siteden link aldım sandbox girermiyim degil
bilmem fark ettin mi zaman bizim site bizim para bizim tmm ilk mesajda yazmışsın iyi niyetli olabilirsin ama bi yeri var o haddini aşma istersen
sandbox çekerse çeksin....
birde snn siteni eleştirelim pr 0 bile degil alexa da 2,236,385 sitene kimse gelmiyor heralde
bukadar iyi biliyorsan google yi neden kendi siten sürünüyor ?
1 ayLik Domain Ve Site Daha ne Belkliyorsunki? Alexa 2,236,385 1 Ayda BUnada Sukur, Cok biLmis Arkadasim Site sizin Bilmemne Hattini Asan Kim Ukala insan? ilk BAsta beLirtmisim Dostca Algilayin diye Bebe Konustugun keLimelere Bak Sizin ve senin Gibilere Akil Verende Hata Site Dussun Sanbox a Foruma yeni Konu acar Senin Gibiler. Nasil cikicammmm Abiiiii Sandboxdan Abiiiiiiiiii hadi bak isine adamin Asabini bozma...
ya yürü git sanamı kaldı bu kadar kişi içinde sana mı sorduk herşeye yazma bi kerede benim yaşım 32 ilk önce sen terbiyeni al sonra gel buraya bu siteyide kirletme
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-10-28, 22:07:47 Mesaj konusu:
Beyler sakin olun konu başka yere çekildiği ve üyeler arası sataşma oluduğundan başlığı kilitliyorum ne derdiniz varsa başka yerde arayın burda değil .
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız