Tarih: 2009-11-08, 11:50:32 Mesaj konusu: Windows güncelleştirmeleriniz açık mı? kapalı mı?
Eskiden güncelleştirmeleri açık tutuyordum, orjinal XP olmadığı için genellikle OFFİCE uygulamalarında devamlı (kopya sürümü yerine Orjina sürüm satın alın...) gibi uyarı mesajı gıcık ediyordu. Birde ikide bir güncelleştirme yapıp ne olduğunu bilmediğim işlemler yapıyordu. En önemlisi özelllikle XP kurarken (güncelleştirme dosyalarını karşıdan yükle) seçeneğini tıklayınca kopya XP olduğu anlaşıldığı için işlemi gerçekleştirmiyordu. Bende haliyle CD den kurulumu tamamlıyorum.
Sonraları güncelleştirmeleri kapadım, o uyarı mesajlarından kurtuldum en azından.
Arkadaşlar sizler nasıl yapıyorsunuz, Windows Güncelleştirmeleriniz AÇIK mı? KAPALI mı tutuyorsunuz,
Birde şunu sormak istiyorum, orjinal Windows XP kullanan var mı? Bir sıkıntı çekiyormusunuz, tavsiye edermisiniz. Parasından ziyade memnun olur muyuz?
hiçbirşey orjinali gibi olmaz....tavsiyem paran varsa orjinal kullan...
eğer orjinal kullanmıyorsanız mutlaka güncelleştirmeleri kapalı tutun.aksi taktirde windowsun yıldızını yersiniz bide legalleştirmekle uğraş dur...
güncellemelerde yapılan update dosyaları da extre pc nize yerleşiyor ve birer güvenlik açığı olarak size dnüyor...
imkan dahilinde güncellştirmelerinizi kapalı tutun...sizin knotrolunuzde olsun...
selamlar...
Benim güncelleştirmelr hep açık. Orjinal vista vardı pc alırken sonradan Xp yaptım. Xp Kaçarktı seralı girilmiş sp3 kullanıyorum. Office dahil çoğu program lisanslı değil. remova vga diye bişey var. Pc ye kurunca windowsun hiçbişeyine yakalanmıyorsun.
Tarih: 2009-11-08, 16:15:03 Mesaj konusu:
Tabi ki kapalı
Neden? Gereksiz güncellemeleri çok fazla var. 3G kullanıyorum ve iş nedeniyle kota zaten yetmiyor birde gereksiz güncellemeler olursa batarım
Ne mi yapmak lazım?
SP3 entegreli windows xp cdsi,
formattan sonra gerekli bir kaç güncelleme (ihtiyaca göre),
legalxp ve vga remover programı
yada isteğe göre modifiye edilmiş xp cdsi.. Uğraşmaya gerek yok.
Çok sayıda program kullanıyorum..
Grafik, müzik, pc bakım, Office v.s.
Hepsi illegal
Tabi ki illegal kullanım iyi değil fakat orjinal satın almaya kalkarsam bir kaç bin $ gözden çıkarmam lazım :)
Tabiki orjinalı kullanıyoruz. Küöceleştirme de açık. Çünkü windows her yılın Ekim ayında yıllık güngelleştirmeler yapıyor, bunlar her orjinal PC`ye gereklidir. Dil dosyalarında, Programlarda oluşan hataları windows`a bildirdiğin zaman windows hatahı fark eder ve yeni bir dosyayla onarır. Bunun için orjinalden vaz geçmemek lazım.
NOT: Korsan yazılımlar windows tarafından fark edince 10.000TL`ye kadar cezası olduğunu unutmayınız.
Yasal olmayan herseye karsiyim.imkanim olmasa bile yasalsizlik yapmam.Ofis ve evdeki tüm XP,Vista sürümleri,Dreamweaver ve Coreldraw Graphics Suite X4 dahil orjinal ve sürekli güncellemelere aciktir.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-11-14, 23:41:58 Mesaj konusu:
Ben windowsa para vermem...
çünkü bundan 6-7 yıl önce xp home edition yeni çıktığı dönemde gittim para verdim aldım. 10 kere mi ne format çektim o cd ile aynı bilgisayara sonra cd dediği bu lisans ile kullanacağınız limiti aştınız. aradım servisi durumu anlattım adamlar dediki kopyalamaya karşılık güvcenlik. Anlıyacağınız parasıyla rezil oldum... artık istediğim kadar format atıyorum
kim ne yaparsa kendisine yapar.
eğer orjinal cd niz varsa güncelleştirme açık yoksa kapalı
Tarih: 2009-11-16, 13:21:10 Mesaj konusu:
polibo06 :
Ben windowsa para vermem...
çünkü bundan 6-7 yıl önce xp home edition yeni çıktığı dönemde gittim para verdim aldım. 10 kere mi ne format çektim o cd ile aynı bilgisayara sonra cd dediği bu lisans ile kullanacağınız limiti aştınız. aradım servisi durumu anlattım adamlar dediki kopyalamaya karşılık güvcenlik. Anlıyacağınız parasıyla rezil oldum... artık istediğim kadar format atıyorum
kim ne yaparsa kendisine yapar.
eğer orjinal cd niz varsa güncelleştirme açık yoksa kapalı
Çok anlamsız.. Adamlar aç doymuyor paraya
En güzeli illegal arkadaş o kadar programa para veremem zaten yok
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız