Tarih: 2009-11-12, 22:53:59 Mesaj konusu: Flv Playera Logo Koymak!
Selam arkadaşlar Video_Stream modülünü kullanıyorum. Video_Stream'daki flv playera logo koyma şansım var mı ? Videodan bahsetmiyorum. Videolara zaten logo koyabiliyorum. Ama ben her eklediğim videoya logo koymak yerine direk flv playera koyma şansım var mı onu soruyorm?
arkadaşların dedigi programlarla yapabilirsin sanırım ama oda playerini bozabilir
adobe flash cs3 ü tavsiye ederim kodları açık bir flv player bul ona adobe flash cs3 ile ekle bu arada kodları çözülmeyen bulursan SWF Softhink ile fla ya çeviri yapıpda ekleyebilirisin... iyi geceler
Video streamın flv playeri çalışmıyor nedense şuana kadar hangi sürümünü kullandıysam hiçbirinde çalışmadı player bu yüzden bende playeri değiştirmiştim...Eğer sende çalışıyorsa videostream/plugin klasörüne gir flvplayer dosyasını aç verdiğim kodun içindeki logo urlsini düzenle plugindeki flvplayer dosyanın içini sil verdiklerimi kopyala kaydet bak bakalım olacak mı.Eğer olmazsa flv plaeyirini değişitirirz jw player kurarız skinini değiştrir logonu koyarız ok...Eğer playerini değiştirmek istersen özelden msj atarsın yada bu başlık altında hallederiz
kodlar eklenmediği için buraya txt içine koyuyom ok...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız