Şu an çalıştıgım Hosting firmasından memnun olmama rağmen gerek fiyatlarının yüksek olması gerek sitelermin çoğalması gerekse joomla kurulumunda sorunlar yaşamam nedeniyle bayilik paketi alabilecegim kaliteli bir hosting firması arıyorum..
Öncelikle Linux sunucu istiyorum
sunucular kendilerine ait olmalı ve türkiyede barındırılıyor olmalı..
Konusunda profesyonel olmalı ticket sistemi ve 7-24 destegi olmalı..
Periyodik olarak yedekleme yapılıyor olmalı
Joomla destekli olmalı
ve diger standart özellikler..
Bu konuda öneri ve tekliflerinizi bekliyorum tşk eder iyi çalışmalar dilerim..
Teşekkür ederim ne sekilde yardımcı olabilirsiniz biraz acıklarsanız msn var sanırm bende sizin yoksa daekler görüşürz..destek vermekten kastınız yukarda yazdıgım özelliklere sahipmisiniz.. yoksa reseller vs türü bir hosting istemiyorum..birebir sunucuları kendilerine ait teknik destegi olan ticket sistemi olan bir host istiyorum..yani direk hostu yani sunucu kime ait se onu karşımda muhattab görmek istiyorum böyle ise durumunuz ok görüşelim..
Mersoy kardeş önerin için teşk ederim sitelerinde inceledim özelliklerini güzel kaliteli oldukları belli ancak benim şu anki hostumun bana ücretsiz sundugu coğu seyi exra ücretler olarak sunuyorlar mesela yedekten yükleme gibi..gerçi fiyatları da calıştığım firmaya göre biraz uygun ama extra ücretleri de dahil edersen aynıya geliyo gibi ki host teknik özellikleride benim şu anki kullandıgım hostunkine göre baya düşük mesela: benim şu an kullandıgım özellikler:
linux
4gb ram
1000gb alan
10 gb trafik
100 e mail
1 database(50mb ile sınırlı)
vs standar özellikler
7-24 kesintisiz destek ve ticket sistemi
ücretsiz yedek alma ve yükleme vs vs
Teşekkür ederim ne sekilde yardımcı olabilirsiniz biraz acıklarsanız msn var sanırm bende sizin yoksa daekler görüşürz..destek vermekten kastınız yukarda yazdıgım özelliklere sahipmisiniz.. yoksa reseller vs türü bir hosting istemiyorum..birebir sunucuları kendilerine ait teknik destegi olan ticket sistemi olan bir host istiyorum..yani direk hostu yani sunucu kime ait se onu karşımda muhattab görmek istiyorum böyle ise durumunuz ok görüşelim..
Mersoy kardeş önerin için teşk ederim sitelerinde inceledim özelliklerini güzel kaliteli oldukları belli ancak benim şu anki hostumun bana ücretsiz sundugu coğu seyi exra ücretler olarak sunuyorlar mesela yedekten yükleme gibi..gerçi fiyatları da calıştığım firmaya göre biraz uygun ama extra ücretleri de dahil edersen aynıya geliyo gibi ki host teknik özellikleride benim şu anki kullandıgım hostunkine göre baya düşük mesela: benim şu an kullandıgım özellikler:
linux
4gb ram
1000gb alan
10 gb trafik
100 e mail
1 database(50mb ile sınırlı)
vs standar özellikler
7-24 kesintisiz destek ve ticket sistemi
ücretsiz yedek alma ve yükleme vs vs
ücreti.yıllık 59 tl
yazanları bir kenara bırakıp mutlaka bir görüş derim
kesinlikle müşteri destek hattından kendileri ile görüşmenizi tavsiye ediyorum.
kolay gelsin
Kesinlikle katılıyorum. Ben müşteri memnuniyetine çok önem veririm. İlgi, alaka, destek.. Kafam rahat olsun diyorsanız en iyi seçim olacağına inanıyorum!
Şu an çalıştıgım Hosting firmasından memnun olmama rağmen gerek fiyatlarının yüksek olması gerek sitelermin çoğalması gerekse joomla kurulumunda sorunlar yaşamam nedeniyle bayilik paketi alabilecegim kaliteli bir hosting firması arıyorum..
Öncelikle Linux sunucu istiyorum
sunucular kendilerine ait olmalı ve türkiyede barındırılıyor olmalı..
Konusunda profesyonel olmalı ticket sistemi ve 7-24 destegi olmalı..
Periyodik olarak yedekleme yapılıyor olmalı
Joomla destekli olmalı
ve diger standart özellikler..
Bu konuda öneri ve tekliflerinizi bekliyorum tşk eder iyi çalışmalar dilerim..
vps al ayarlarını kafana göre yap kullan e ntemizi madem çok siten var...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız