Tarih: 2009-11-19, 21:31:57 Mesaj konusu: Forum YARDIMı
selamlar bu forumlarda soldaki yeni mesaj dige gecen simgeleri Actıgımız bolume gore nasıl resim ayarlaya biliriz mesela Spor bolumune Galatasaray bolumu actım orda nasıl Galatasaray logosunu koya bilirim ornek bunun gibi YARDIM ede bilirmisiniz. 7.6 mavisce surumunu kullanıyorum...
kardesim oncelikle ftpde ana dizinde bir klasor olustur ornegin klasorun adi bu olsun
forum-icon bunun icinde istedigin resimleri at sonra forum admine gir ordan ayarlara gel sonra konuyu duzenleye gir ikon yazan yerin yanina size ornek veriyorum
forum-icon/Allah.png boyle yapip guncelliyin insallah resimler cikacak forum arka sayfasinda
istedigin bolume istedigin resimleri korsun boyle yaparak ftpen dosya adini aliyorsun once sonra icindeki resimin adini anladin insallah kardesim kolay gelsin
anlamadigin yer olursa tekrar yazarsin insallah
evet sonsuzluk senin dediğin gibi ama bu gonderdiğin ingilizce bunu nasıl yapacagım benim kinde icon falan yok bunun turkcesi varmıdır. yada bu forumu yukselte bilecek bi modul kulladıgım surum maviscenin hazırladığı mavisce_PHPNuke7631 surumu
kardesim oncelikle ftpde ana dizinde bir klasor olustur ornegin klasorun adi bu olsun
forum-icon bunun icinde istedigin resimleri at sonra forum admine gir ordan ayarlara gel sonra konuyu duzenleye gir ikon yazan yerin yanina size ornek veriyorum
forum-icon/Allah.png boyle yapip guncelliyin insallah resimler cikacak forum arka sayfasinda
istedigin bolume istedigin resimleri korsun boyle yaparak ftpen dosya adini aliyorsun once sonra icindeki resimin adini anladin insallah kardesim kolay gelsin
anlamadigin yer olursa tekrar yazarsin insallah
Senin Dediğin gibi yaptım fakat bisi yok q:)) icon yazan yer yok birkere.
yok sonsuzlugun dediği şey onun dediğini indirdim ama açıklama ingilizce o yuzden dedim turkcesi varsa açıklamanın denerim en azından aynı indirilen dosyada resimler var onun dedigi gibi forum yonetiminden yeni katagori yada forum yaratırken Forum Adı var benim kinde Sonsuzluk gosterdiğinde benim istediğim baslıklara icon ekleme var ben icon nasıl eklerim bunu orenmek istiyorum
Daha ne cevabı bekliyosun ? Sana aradığın eklentiyi gönderdim ingilizce olan yerleri bi zahmet google çeviriden veya hemencevirden türkceye çevirip modu kurmaya çalıssan olmaz mı ?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız