Tarih: 2009-11-22, 04:18:18 Mesaj konusu: Google m e t a kodunu php nasıl eklerim?
<m e t a name="google-site-verification" content="QxIh1ecDSt6Dx0eahCrqZC_0JboxxIfmUMs5xzYi8h8" />
bu kodu Head Ekleniyor sanırım ama bu sekilde eklediğim zaman site acılmıyor beyaz bi sayfa halinde geliyor head icinde farklı duruyor kodları bunu bana nasıl oldugunu solermisiniz..
Bir de böyle dene bakalım olacakmı.. doğru yere ekliyorsan yani m e t a.php içine kesinlikle calısacaktır..
Kod:
<m>
Kodları eklyorum cıkmıyor kardes neden bilmiyorum siliniyor burada
tırnak (") işaretlerinden önceye ters slash işareti korayarak dene bir de yani tırnak işaretleri böyle olacak \" her tırnagın öncesine koy ters slash ı \
Kodları eklyorum cıkmıyor kardes neden bilmiyorum siliniyor burada
tırnak (") işaretlerinden önceye ters slash işareti korayarak dene bir de yani tırnak işaretleri böyle olacak \" her tırnagın öncesine koy ters slash ı \
kodlarınızı " Bu mesajda HTML kullanma" seçeneğini işaretleyerek eklerseniz gözükür
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız