Tarih: 2009-10-24, 11:17:27 Mesaj konusu: ME_Haber V.2 çalışmaları
Haber modülündeki eksikliklerden yola çıkarak hazırladağım ME_Haber sisteminde bir takım değişiklikler yaptım ve yapmayada devam ediyorum. Bu noktada sizin görüşlerinizde çok önemli
V.1.5 de yapılan değişiklikler
** Modül tamammen SEF link yapıldı (pehaspeseo değil)
** tag sisteminde bazı düzenlemelere gidildi, blok renklendirildi ve haber devamında etiketler gösterildi
** Yazı boyutu küçültme/büyültme eklentisi eklendi
** Tab menü eklendi (son eklenen, çok yorumlanan, çok puan alan, çok okunan)
** Puan verme de düzenleme yapıldı
** Değişen haber blokları entegre edildi (resimler dahil sef link uygulandı)
V.2.0 de yapılması düşünülenler
* Modül yönetim paneli (modülün tüm özelliklerinin tek bir ekrandan yönetilmesi)
* Yorumların yönetici onaylı olması
* Ajax yorum ekleme
2.0 versiyonuna yetişmesede sonraki versiyonlarda kategori düzeninde düzenleme düşünüyorum
* alt kategori ve bir haberin birden fazla ketegoriye eklenmesi gibi
* Modüle ait birden fazla ajax yan bloklar
modülün 1,5 versiyonu www.anneyim.org sitesinde kullanılmaktadır.
Not : Çalışmalarımıza ufak defek bir şeyler katarak üzerinden para kazananlar nedeniyle bu sürüm ücretli dağıtılacaktır.
Sizci bir haber modülünde yukarıdakilerin dışında olması gerekenler nelerdir?
Tarih: 2009-10-24, 14:56:30 Mesaj konusu:
Eline sağlık mersoy, çok iyi gidiyorsun.
Hiç düşündün mü bilmem ama aklımda bir fikir var.
Zor olabilir ama yılma bence.
Siteye haberlerin e-posta gönderilerek eklenmesini sağlayabilir misin?
(Açıklayayım. Sitede admine yakın yetkide 5 kişi var diyelim. Bu kişilerin özel bir e-posta adresine attıkları e-postalar direkt sitede yayına girecek. Sanki admin siteye Haber eklemiş gibi. Uçuk gelmesin, Google Picasa da örneği var. Özel bir adrese e-posta ile gönderilen resimler anında Resim Albümlerine ekleniyor ve yayına giriyor)
Herkesin (site üyesi olmasa bile) siteye yazı eklemesini sağlayacak bir eklenti devrim yaratır.
Madem bu Haber v.2 olacak böyle bir ilavesinin olmasını hak ediyor.
Not: Bende fikir çok ama fazla zorlamak istemedim. :)
Hiç düşündün mü bilmem ama aklımda bir fikir var.
Zor olabilir ama yılma bence.
Siteye haberlerin e-posta gönderilerek eklenmesini sağlayabilir misin?
(Açıklayayım. Sitede admine yakın yetkide 5 kişi var diyelim. Bu kişilerin özel bir e-posta adresine attıkları e-postalar direkt sitede yayına girecek. Sanki admin siteye Haber eklemiş gibi. Uçuk gelmesin, Google Picasa da örneği var. Özel bir adrese e-posta ile gönderilen resimler anında Resim Albümlerine ekleniyor ve yayına giriyor)
Herkesin (site üyesi olmasa bile) siteye yazı eklemesini sağlayacak bir eklenti devrim yaratır.
Madem bu Haber v.2 olacak böyle bir ilavesinin olmasını hak ediyor.
Not: Bende fikir çok ama fazla zorlamak istemedim. :)
Alper abim fikir çok güzelde
benim bunu yapabilmem için baya bir fırın ekmek yemem lağzım
ben bu ME_Haber ilk versiyon sitende dosyalar bolumundeki olan ben bunu indirdim bir ara kurdum ama hata aldım sonra sildim yanılmıyorsam 8.0 versiyonlarda çalısıyor..
yada tincy editor den dolayı çalısmadı bende ben de kurulu dedğildi sen simdi nasıl indirdin diyeceksin bir ara uyerler indirebiliryordu şimdi editorler indirebiliryor :-) neyse ama güzel bir çalışma ben begeniyorum belki bende alabilirim çıkarsa.. yakunda
ben bu ME_Haber ilk versiyon sitende dosyalar bolumundeki olan ben bunu indirdim bir ara kurdum ama hata aldım sonra sildim yanılmıyorsam 8.0 versiyonlarda çalısıyor..
yada tincy editor den dolayı çalısmadı bende ben de kurulu dedğildi sen simdi nasıl indirdin diyeceksin bir ara uyerler indirebiliryordu şimdi editorler indirebiliryor :-) neyse ama güzel bir çalışma ben begeniyorum belki bende alabilirim çıkarsa.. yakunda
2.0 sürümü ilk etapta 7,9 uyumlu ve ücretsiz olacak
mersoy kardeş bende tiny_mce editör kurulu html editör olarak sıkıntı yaratır mı birde war olan news modülü kaldırılmalı mı bu modülü kurunca onu pasif etsek sıknıtı olmaz değil mi ? sizin hazırladığınız news modülünü kurmak istiyorum ama tam bilmiyorm daha acemiyim php nuke de
mersoy demişsinki ilk etapda 7.9 versiyonları için çalısıyor mumkunse acaba 7.9 olarak pachleri yapılmıs açıkları kapatılmış bir surum sunabilirmisin bize acaba hatta modul kurlmus halde olmassa bize en saglam 7.9 sürüm olan dosyayı gosterirsen onu kurabilelim olmazmı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız