Burdan indirerek kurabilirsiniz. Şimdi benim bir sıkıntım var. Tüm kurulumu yapıyorum herşey tıkırında. Taki resim yüklüyorum ve albüme baktığımda resmin sadece adını görüyorum. Ftp den kontrol ettiğimde resim yüklü gözüküyor. Eklenti icinde resim gözükmüyor.
Belki benim gözümden kacan bi nokta olmuştur. Bir de siz göz atın
Tarih: 2009-11-24, 10:22:35 Mesaj konusu:
Nuke EVO için hazırlanmış paketlerde standart Nukeden biraz değişik ifadeler olabilir.
Sizdeki de bunları veriyor.
Alıntı:
Warning: include_once(NUKE_INCLUDE_DIRbbcode.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/karamcom/public_html/modules/Forums/album_showpage.php on line 40
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'NUKE_INCLUDE_DIRbbcode.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/karamcom/public_html/modules/Forums/album_showpage.php on line 40
Warning: include(NUKE_BASE_DIRincludes/page_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/karamcom/public_html/modules/Forums/album_showpage.php on line 1045
Warning: include(NUKE_BASE_DIRincludes/page_header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/karamcom/public_html/modules/Forums/album_showpage.php on line 1045
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'NUKE_BASE_DIRincludes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/karamcom/public_html/modules/Forums/album_showpage.php on line 1045
Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for NUKE_FORUMS_DIRalbum_mod/upload/6d5b0f14713191d7db7d6fd8e8f24375.gif in /home/karamcom/public_html/modules/Forums/album_showpage.php on line 1209
» » Personal Gallery Of KemalARSLAN
Aşağıdaki,
NUKE_INCLUDE_DIRbbcode.php
şeklindeki tanımlar sizde olmayabilir.
Bu tür büyük harfle tanıtılan değişkenleri normal nuke kullananlar kendine göre uyarlamalı.
Bu tür tanımlar EVO da şu şekildedir.
//Absolute Nuke directory
define('NUKE_BASE_DIR', dirname(__FILE__) . '/');
//Absolute Nuke directory + includes
define('NUKE_HREF_BASE_DIR', $href_path . '/');
define('NUKE_BLOCKS_DIR', NUKE_BASE_DIR . 'blocks/');
define('NUKE_IMAGES_DIR', NUKE_BASE_DIR . '/images/');
define('NUKE_IMAGES_BASE_DIR', $href_path . '/images/');
define('NUKE_INCLUDE_DIR', NUKE_BASE_DIR . 'includes/');
define('NUKE_INCLUDE_HREF_DIR', $href_path . '/includes/');
define('NUKE_LANGUAGE_DIR', NUKE_BASE_DIR . 'language/');
define('NUKE_MODULES_DIR', NUKE_BASE_DIR . 'modules/');
define('NUKE_MODULES_IMAGE_DIR', $href_path . '/modules/');
define('NUKE_THEMES_DIR', NUKE_BASE_DIR . 'themes/');
define('NUKE_THEMES_IMAGE_DIR', $href_path . '/themes/');
define('NUKE_THEMES_MAIN_DIR', $href_path . '/themes/');
define('NUKE_ADMIN_DIR', NUKE_BASE_DIR . 'admin/');
define('NUKE_RSS_DIR', NUKE_INCLUDE_DIR . 'rss/');
define('NUKE_DB_DIR', NUKE_INCLUDE_DIR . 'db/');
define('NUKE_LANGUAGE_CUSTOM_DIR', NUKE_LANGUAGE_DIR . 'custom/');
define('NUKE_ADMIN_MODULE_DIR', NUKE_ADMIN_DIR . 'modules/');
define('NUKE_FORUMS_DIR', NUKE_MODULES_DIR . 'Forums/');
define('NUKE_FORUMS_ADMIN_DIR', NUKE_FORUMS_DIR . 'admin/');
define('NUKE_FORUMS_ADMIN_HREF_DIR', $href_path . '/modules/Forums/admin/');
define('NUKE_STATS_DIR', NUKE_THEMES_DIR);
define('NUKE_CACHE_DIR', NUKE_INCLUDE_DIR . 'cache/');
define('NUKE_CLASSES_DIR', NUKE_INCLUDE_DIR . 'classes/');
// define the INCLUDE PATH
define('INCLUDE_PATH', NUKE_BASE_DIR);
Sizde bu şekilde tanım yoksa ya bunları ekleyin ya da bu değişkenlerin yerine sağdaki verileri girin.
Burdan indirerek kurabilirsiniz. Şimdi benim bir sıkıntım var. Tüm kurulumu yapıyorum herşey tıkırında. Taki resim yüklüyorum ve albüme baktığımda resmin sadece adını görüyorum. Ftp den kontrol ettiğimde resim yüklü gözüküyor. Eklenti icinde resim gözükmüyor.
Belki benim gözümden kacan bi nokta olmuştur. Bir de siz göz atın
Zamanında kurulumu yapmıştım ve sorunsuz çalışmıştı chmod ayarlarını kontrol edin bahsedilen kurulum dosyasındaki yerlere.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız