Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2009-10-10, 22:07:47 Mesaj konusu: Davetler modulu: Gelin hep beraber Davetler modulu yapalim
Merhaba,
Mersoyunda uzerinde calistigi davetiye modulu ne oldu bilmiyorum, buradan calismalarinda basarilar dilerim.
Konuya geceyim:
Gordugum kadari ile Davetiye modulune buyuk ihtiyac var. Herkes bu module ariyor ve beklemekte.
Bu nedenle bugun bende yeni bir modul uzerinde calismalara basladim.
Adini ben davetiyeler olarak dusunuyorum ama sizlerden baska bir isim gelirse onuda dusnebilirm.
Modulun ozelliklerine gelince:
Bu konuda sizlerin yardimina ihtiyacim olacak, buraya modulde olmasini gerek kordugunuz ozellikleri yazarsaniz eklemeye calisirim.
Ben suan ozellik olarak:
1 - Davet basligi
2 - Resim yuklenebilecek
2 - Yeri Local
4 - Tarik
5 - Saat
6 - Adres
7 - Gonderen adi
Modulde Davetilere yorum yazilabilecek, gerektiginde mail araciligi ile bir baskasina tavsiye edilebilecek.
Modul hakkinda dusuncelerinizi buradan yazarsaniz bana ve suan modulunu bitirmekte olan mersoyada yardimci olmus olursunuz.
Çok güzel olur. Modül ismi Davetiyeler değil de Davetler olursa bence daha güzel. Çünkü her türlü etkinlikte davetiye olmuyor. Modül özelliklerine eklenecek birsey aklıma gelirse bende görüşlerimi yazarım.
Çalışmaların için şimdiden başarılar kayserili kardesim. Hemsehri sayılırız.
Tarih: 2009-10-11, 15:42:09 Mesaj konusu:
sakaleyn_40 :
Çok güzel olur. Modül ismi Davetiyeler değil de Davetler olursa bence daha güzel. Çünkü her türlü etkinlikte davetiye olmuyor. Modül özelliklerine eklenecek birsey aklıma gelirse bende görüşlerimi yazarım.
Çalışmaların için şimdiden başarılar kayserili kardesim. Hemsehri sayılırız.
Kolay gelsin.
Merhaba,
Yazin icin tesekkurler.
Davetler ismi dedigin gibi daha mantikli modulun adini biz Davetler yapalim.
Suan isyerindenyim ve calisiyorum insallah aksam gece gec saatlere dek modul uzerinde calisacagim, dun gecede calistim ve bayagi yol kat ettim.
Buyuk ihtimalle bu gece modulu calisr hale getirebilirim, sayet sorun cikmazsa modulun calir halini bu gece nete yukleyecegim.
Gorsel olarakta dusunce ve fikirlerinize ihtiyacim olacak.
Elinize saglik guzel olmus yanliz bu modulde mesela giristeki davet basligi, yerin adi vs bölünde damadin adi soy adi gelinin adi soy adi ve gelin damat aileleri gibi baslikta eklenebilirmi acaba? öyle olursa daha guzel bisey olmazmi sizce? bi fikir benimki sadece!!!
Tarih: 2009-10-14, 00:15:15 Mesaj konusu:
sakaleyn_40 :
Kontrol ettim gercekten hoş olmuş.
Bu arada mersoy kardeste davetiye modulu yapmış ve bitirmiş. Onunki de çok guzel. Şimdi iki ayrı modul mu kursak ne? :)
Mersoy calismasini bitirmis ve cok guzle bir is yapmis, ellerine saglik.
Kendisini calismasindan dolayi tekrik ederim.
Onun modulu bitmis durumda onu kullanabilirsin.
Benim yaptigim biraz daha degisik olcak yani modul suan yapim asamasinda ve bitmedi, sanirim bu hafta sonuna biter.
Amacim aslinda kendi ihtiyaclarima gore bir modul yapmakki tabi kendim kullanmak icin.
Tabiki bu modulu sizlerle paylasacagim arzu eden istedigi modulu kullanir.
faruk bey çalışmalarınızda başarılar dilerim inceledim modülü güzel fakat, iki ayrı kişinin aynı modülü aynı anda yapması bence zaman kaybı nukede eksik ve gelişmemiş olan modüllerden biri yapılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum...
nukede yapılması gereken modüllerden biri olan, Duyurular modulü var ama çok basit ihtiyacı karşılamıyor bu modül yapılabilirdi..
Tarih: 2009-10-14, 18:01:52 Mesaj konusu:
bayburtlum :
faruk bey çalışmalarınızda başarılar dilerim inceledim modülü güzel fakat, iki ayrı kişinin aynı modülü aynı anda yapması bence zaman kaybı nukede eksik ve gelişmemiş olan modüllerden biri yapılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum...
nukede yapılması gereken modüllerden biri olan, Duyurular modulü var ama çok basit ihtiyacı karşılamıyor bu modül yapılabilirdi..
kolay gelsin
Merhaba,
Ozaman biz bu ikinci modulden vazgecelim.
Yanliz bu bahsettigin duyurular modulu hakkinda bana kaynak gosterebilirmisin?
Benim suan bahsettigin modul hakkinda fazla bir fikrim yok bu nedenlede sizlerin bdsuncelerine ihtiyacim olacak.
Konuyu dogru baslik altinda toparlamak icin yeni bir baslik actim lutfen bundan sonraki Duyurular modulu hakkinda yazilarininizi bu baslik altinda yazarsaniz memnun olurum.
Nasil bir modul olsun icerik olarak nelere gerek var omlari yazarsaniz eminimki yapariz.Duyurular modulu
En son kayserili tarafından 2009-10-15, 21:47:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
mersoy arkadaşınkini indirelim :)
ama bu modüldeki estatik güzel öbür modülde biraz sıkıntı var ama emeğine sağlık mersoy unkide güzel hiç yoktan çok çok iyidir...
kayserili abi aslında sunsanız süper olurdu edit yapardık üstüne geliştirme imkanımız olurdu paylaşma imkanınız olursa paylaşın lütfen abi ya kullanışlı çok güzel bir modül olmuş demodaki
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız