Öncelikle belirteyim bu bir paylaşım değildir sadece denemeniz için yapılmış bir deneme sürümü
asıl modül denemelerden sonra paylaşıma açılacaltır. blok dosyaları ve dil dosyası 1.0 sürümünde hazırlanacak sizden isteğim denemeler yapıp eksik ve hataları bildirmeniz.
modülü kurduğunuzda ilk önce admin panelinden modül ayarlarını kontrol edin.
kuralları belirleyin. önce kategori sonra test ve en sonada soru eklenecektir.
modül genel özellikleri
1. kategori , test , ve sorular bölümlerinden oluşmaktadır
2. sadece üyeler yarışabilir çünkü puanlar kaydediliyor
3. bir testte sadece bir kez yarışılabiliyor. ikinci kez aynı teste üyeler giremiyor
4. tüm bölümlere ve sorulara resim eklenebiliyor grafik harita vb.
5. sorular tek tek gösteriliyor doğru cevabı buldukça yeni soru geliyor
6. yanlış cevap verilirse test isteğinize bağlı olarakbitiyor yada devam ediyor ve kullanıcı doğru cevapları kadar puan alıyor. sonuçta yarışma olduğu için böylesini uygun gördüm
7. puanlara göre sıralama yapılıyor üye avatarıda gösterilir
8. illegal puan alma girişimlerinde önlem olarak puan siliniyor. admin belirler
9. her türlü ayarlar adminden kolayca yapılır
10. dahada sayamadığım bir çok özellik var
Tarih: 2009-12-02, 10:56:58 Mesaj konusu:
sitemiz admin onaylı üye alıyor onayladım ama üye olmanız gerekmiyor sadece modülü sitenize kurun ve kurcalayın modülü. eksik ve hataları yoksa modülü toparlayıp sunacağım
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2009-12-02, 15:52:10 Mesaj konusu:
Firzan Ustat gerçekten güzel olmuş, emegine bilgine sağlık. İntenette dolaşırken bir bilgi test sitesi gibi bir siteye rastladım http://www.sheturk.com/kelime-kurdu ajaxla güzel süslemişler. Belki yaptıgınız son modulu buna benzer yapabilirsiniz...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız