Tarih: 2009-12-05, 18:38:42 Mesaj konusu: Nasıl olmuş dersiniz? | BU NASIL BİRŞEY? Yakışmıyor
Merhabalar, ben ******* editoruyum. Sizce nasıl olmuş tasarımım? Eksik gördüğünüz noktalar nelerdir?
Fikirleriniz doğrultusunda geliştirmeye alacağım.
Web :*********
En son KC-Editor tarafından 2009-12-06, 16:07:33 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2009-12-06, 16:06:55 Mesaj konusu: Çok ilginç
Bakınız, ben buraya hemen gelipte site eklemedim. Reklamada ihtiyacımız yoktur ki, gerek yerel minübüs hatlarında olsun, gerek diğer reklamlandırma çalışmalarımız zaten vardır. Buradan aldığım yardımlar sonucunda bazı geliştirmeler yaptım, yine buraya gelerek fikirlerinizi önemsediğim için sizlere sordum.
2. Dikkatinizi çekmek istediğim konuda, hakkımızda kısmını okuduysanız orada netopsiyon`a yer verdim. Teşekkürlerimide özellikle sundum.
Evet, kurallar konusunda haklıymışsınız, 50 mesaj gereği varmış ki onun içinde özür dilerim.
Ama netopsiyonun benim gözümdeki yerini sizin gibi 2-3 çapulcunun yaptığı yorumlar bozmayacaktır elbette. Böyle bir yaklaşım sadece çoluk çocuk işidir. Kırıcı olduysam özür dilerim, sizin bana karşı takındığınız uslupla cevap verdim.
çapulcu dediğin adamlar netopsiyon üyeleri sana YARDIM etti madem okadar düşüncelisin sana YARDIM eden adamlara bunu demessin belli reklam olmadığı ayıp senin dediğin şimdi
Tarih: 2009-12-06, 22:17:22 Mesaj konusu: Hadi ya?
Adamların bana dedikleri ayıp değil, benim onlara kendi usluplarında yaklaşmam mı ayıptır?
Ben buna üzüldüm. Ne kadar ayıp.
Böyle yaklaşan çapulcudur benim gözümde.
Fikirlerine önem verdip böyle bir başlık açtığım içinde kendime kızıyorum fakat değerli insanlarda okuyabilir bu yazıları. Onlardan ayrıca özür diliyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız