Bu yazımda özellikle site yapımıyla ilgilenenlere sesleniyorum. Hiçbir şekilde vbgrup.com dan herhangi bir ürün almanızı tavsite etmiyorum.
Yakşalık 4-5 hafta önce vps sunucu almak için 75 TL para yolladım. Adamlar hani parayı aldı ya niye benimle ilgilensin :| Kaç hafta açıldı açılacak bekledim sonra geldiler sunucu bilgilerini verdiler. Ancak verilen bilgilerle hiçbir şekilde sunucuya giriş yapamadım. Sonra birgün gittim aradım 3 haftadır sunucu açık dediler ve 2.ayın parasını istiyorlar. Ulan daha hiç kullanamadığım sunucu için birde 2. taksit parasımı ödeyecem dedim. Kaç hafta bu durumu anlatmak için direndim ama adamlar msn yazılarıma, telefon aramalarıma bile cevap vermemeye başladılar. Neyse en sonunda biraz sert çıkınca sizin gibi müşterimiz yok dedikler ve çektiler gittiler. Üstelik paramıda aldılar.
Bu kadar ciddiyetsiz (küfür edecektim ama neyse) bir iş yapan şirketen ürün almak size kalmış artık.
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2009-12-13, 00:47:16 Mesaj konusu:
siteyi açtım fakat 2 dak ancak açıldı çok yavaş
bu tip yerler alış veriş yaparken biliyorsunuzki, firmamı yoksa seyyar satıcımı onu araştırmak lazım. mesela sen manavdan hiç görmediğin bir meyveye para verirmisin? ya çürükse? vs
onun için tu tip olaylarda fatura istemenizde ve paranın tamamını yollamadan önce bazı şeyleri garantiye almanızda fayda var. mesela ben önceden bir hosting firmasıyla çalışıyordum adamlar parayı 2. planda tutuyorlardı siteyi açtılar ücreti 20 gün sonra gönderdim 1 kerede ticket atmadılar ücreti yatırın diye
işte burda güvenirlik başlar. unutmadan bir söz vardır
ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır br hikmeti,
ucuz yerden aslaalış veriş yapmam kesin altından bişey çıkıyor...
pahalı deyipte fazlada güvenmem ama kıyaslamakta fayda vardır
Tarih: 2009-12-13, 10:22:16 Mesaj konusu:
AsAr kardeş geçmiş olsun bende o dolandırıcıların mağduruyum o adamlar dolandırıcı burada senden önce başlık açacakdım ama Allahından bulsun dedim açmadım keşkede açsaydım sonra pişman oldum beni tam 3 ay salladılar ffmpeg hosting diye bana alan verdiler bir haftada zor açıldı siteyi kurdum bir gün çalışdı host taşındı dediler site kapandı sonra ffmpeg kurmaya çalışıyoz dediler 1 ayda öyle salladılar en son paramı kurtarmak için normal host a geçmek isdeim geçdim ama bir host hesabını bana 2 haftada zor ayarlayıp çalışdırdılar günlerce emek verşp sitemi hazırladım yeniden tabi bu arada önceki hazırlamış olduğum video paylaşım sitesi sadece bir günlük yayın sonrası gümledi emeklerim uçtu bu sefer 2 normal sitemi gene bahsettiğim gibi günlerce emek verip hazırladım malesf buda yaklaşık 2 hafta yayında kalabildi bir gün bakdım sitem ftp hesabım herşeyim kapanmış adamların hiç bir şeylerine ulaşılamıyor msn kapalı sürekli sitelri kapalı vsr vsr
sonra msn açtı yetkili sayılan dolandırıcı kapalı siteye açık dedi öyle bir sorun yok dedi bende başka bir host alarak sitemi başdan aşağı yeniden kurdum
ey ahali herkes duysun bu adamlar dolandırıcı iddia ediyorum dolandırıcı bu adamlar netopsiyonda onalrdan birisininde üyeliği var hatta aliosman abi kovmuşdu en son onu reklam yapıyor diye
ben kazıklandım siz siz olun vbgup a aldanmayın...
AsAr kardeş geçmiş olsun bende o dolandırıcıların mağduruyum o adamlar dolandırıcı burada senden önce başlık açacakdım ama Allahından bulsun dedim açmadım keşkede açsaydım sonra pişman oldum beni tam 3 ay salladılar ffmpeg hosting diye bana alan verdiler bir haftada zor açıldı siteyi kurdum bir gün çalışdı host taşındı dediler site kapandı sonra ffmpeg kurmaya çalışıyoz dediler 1 ayda öyle salladılar en son paramı kurtarmak için normal host a geçmek isdeim geçdim ama bir host hesabını bana 2 haftada zor ayarlayıp çalışdırdılar günlerce emek verşp sitemi hazırladım yeniden tabi bu arada önceki hazırlamış olduğum video paylaşım sitesi sadece bir günlük yayın sonrası gümledi emeklerim uçtu bu sefer 2 normal sitemi gene bahsettiğim gibi günlerce emek verip hazırladım malesf buda yaklaşık 2 hafta yayında kalabildi bir gün bakdım sitem ftp hesabım herşeyim kapanmış adamların hiç bir şeylerine ulaşılamıyor msn kapalı sürekli sitelri kapalı vsr vsr
sonra msn açtı yetkili sayılan dolandırıcı kapalı siteye açık dedi öyle bir sorun yok dedi bende başka bir host alarak sitemi başdan aşağı yeniden kurdum
ey ahali herkes duysun bu adamlar dolandırıcı iddia ediyorum dolandırıcı bu adamlar netopsiyonda onalrdan birisininde üyeliği var hatta aliosman abi kovmuşdu en son onu reklam yapıyor diye
ben kazıklandım siz siz olun vbgup a aldanmayın...
AsAr sanada geçmiş olsun..
Yaa böyle çok ucuz görüpde dalmamayın öğrendim.
Neyse dava mava beni aşar bu işler bide avukat parası flan :)
Onun yerine fatura kesmediler diye İzmir vergi dairesine şikayet ettim. Bu aralar fatura kesmeme cezası 500TL denmi ne başlıyor. Belki paramı kurtaramam ama adamların ceza yemesini sağlayabilirim inşallah...
ben burdan aldım çok memnunum ve kurumsal bir yer çok iyi bir destek veriyorlar tavsiye ederim istersen sana verebilirim adresi özelden... tüm isteyenlere verebilirim...
Tarih: 2009-12-17, 01:02:04 Mesaj konusu:
LaRoVVV :
asar kardeşim geçmiş olsun eğer istersen
75 TL ' ye
Cpanel & Linux
50 GB alan
2 TB TRAFİK
1024 MB Ram
Quad Core X 3360
7/24 teknik destek ve sunucu takibi
ben burdan aldım çok memnunum ve kurumsal bir yer çok iyi bir destek veriyorlar tavsiye ederim istersen sana verebilirim adresi özelden... tüm isteyenlere verebilirim...
20 ocakdan sonra alabilirim. Fiyat uygun geldi :) sağolasın.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız