Uzun süre ara vermiştim buralara daha doğrusu nete ve phpnuke e haliyle fazlada bilgim olmayınca yaptırmak istediğim siteyi en iyi kullanmayı bildiğim phpnuke ile yaptırmayı uygun gördüm.
Konuyu açıklamak gerekir ise;
PhpNuke kullanılarak ücreti karşılığında bir taraftar sitesi yaptırmak istiyorum.Sitede olmasını istediğim özellikleri ise aşağıda sıralıyorum.
Not: Sitenin temasını istediğiniz temayı kullanabilirsiniz fakat tema ilgili takımın renkleri ile düzenlenip istenilen değişiklikler yapılabilmek şartı ile..
* Forum Bölümü
* Puan Durumu Bölümü
* Haberler Bölümü( manşet haber )
* Videolar Bölümü
* Resimler Bölümü
* Futbolcular Bölümü
* Reklam Bölümü/Bölümleri
* Anket Bölümü
Kısaca bir taraftar sitesinde olması gerekenler olacak olup ilgili kişilere örnek site gösterilecektir.
Yapabilecek olan arkadaşlar var ise daha önce bu ve diğer phpnuke çalışmalarını listeleyen bir mesajlarını istedikleri fiyat ile özel mesaj göndermelerini istemekteyim.
Lütfen konu hakkında kendine güvenen kişiler tekliflerini yazsınlar hem sizin için ben benim için zaman kaybı olmasın .
Bahsettiğiniz sitenin Grafik Tasarım ve PhpNuke Tema ve block kodlamasını yapabilirim. Size ilk önce bir tasarım sunar beğenmeniz doğrultusunda siteyi hazırlarım. Ancak yeni bir modül kodlamam. Yani Videolar modülü için Video Stream, Resimler için coppermine vb gibi şeyler için PhpNuke'nin hazır modüllerini kullanırım.
Grafik Tasarım + Tema Kodlama + Tasarım doğrultusunda yapılacak olan blokları toplam 250 tl gibi bir fiyata yaparım.
Bahsettiğiniz sitenin Grafik Tasarım ve PhpNuke Tema ve block kodlamasını yapabilirim. Size ilk önce bir tasarım sunar beğenmeniz doğrultusunda siteyi hazırlarım. Ancak yeni bir modül kodlamam. Yani Videolar modülü için Video Stream, Resimler için coppermine vb gibi şeyler için PhpNuke'nin hazır modüllerini kullanırım.
Grafik Tasarım + Tema Kodlama + Tasarım doğrultusunda yapılacak olan blokları toplam 250 tl gibi bir fiyata yaparım.
Olabilir, aradığım şeyde zaten böyle birşey fakat şöyle bir durumda varki karşılıklı konuşmamız gerekmekte çünkü bir taraftar sitesinde olmazsa olmaz bir puan durumu yada ne bileyim başka birşeyin kodlatılıp kodlatılmayacağını block yada modülün varlığı yada yokluğundan emin değilim. Çünkü uzun zamandan beri phpnuke block ve modüllerinden uzak kaldım.
Bu bilgiler dahilinde özel mesajla ile iletişim kurabileceğim bir msn adresi verir iseniz detayları konuşuruz.
msn adresinizi ekledim görüşme için beklenmektesiniz.
İyi akşamlar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız