Mrblar uzun zaman oldu hiçbişey demişmemiş sorularda cevaplarda aynı Hey gidi günler :)
elimde dedicated bi sunucu var windows server 2003 kurulu bu makinaya bazı sitelerimi kurmak istiyorum ama ne mümkün üst düzey bilgiye sahip olamadıgım için appserv apache gibi işlemlerle şimdilik idare ediyorum upload sitesi kurdum bazı sorunlarla çalışıyor ben buna eklentilerini kurarak herhangi bi siteyi kurmak istedigimde mesela cgi. dosyalı siteler calıştıramıyorum yada java zend oicube
sorunu bilmedigim için soruyuda soramıyorum bu makinayı nasıl kullanırım mı desem
Örnegin clip-bucket i çalıştıramıyorum linıx sunucu istiyor
3-5 script attım birinde java çalışmıyor birinde cgi. digerinde zend v.s
ne yapmalıyım bu dedicated i boş durmaması için web tabana dönüştürmeliyim
yardımcı olunabilirmi extra bi işmidir bilmiyorum
bana knight server kur deyin 20dk hazırlıyım ama web işlerinde geriledim sanırım
yardımcı olacak arkadaşa makina ip v.s verebilirim
karşılarmı bilmiyorum ama
linux kullanmayı bilmiyorum tşk
Merhaba arkadaşım.Linux konusunda destek istesen yardımcı olabilirdim. Bende sunucu kurup clipbucket vs çalıştırdım. ama sana şunu söyleyeyim clipbucket ve cgi linuxta çalışır diye biliyorum.
Destek istersen msnini özel mesaj at yardımcı olmaya çalışırım
evet linux istiyor bende linux tan hiç anlamıyorum ama makinaya linux kurulamaz die bişe yok makina ayırıp centos felan kurdum ama linux deneyimim olmadıgı için işlem yapamıyorum msg atıyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız