arkadaşlar bilgisayarıma nerden bulaştığını bilmiyorum ama bu virüs mahvetti pc yi format atmak istemiyorum 8 yıldır format atmadım şimdi ise yine format atmak istemiyorum acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı :
sistem geri yükleme devre dışı
regedit - kayıt defterine giriş yok
hata veriyor verdiği hata ise
acaba nasıl bi çözüm bulabilirim ayrıca virüs programı falanda yüklenmiyor yani hiçbir program yüklenmiyor
Tarih: 2009-12-24, 19:03:50 Mesaj konusu:
kardeş 8 yıldır miladı dolmuş demek ki sistemin işin şakası acaba program niye yüklenmiyor onu anlamadım sistem geri yükleme olsa .hiç olmazsa işi görür . kurtarma yap cd si varsa
Portable Virüs programları indir güvenlik kipte başlat tarat virüsü öyle temzilemiş olursun ama güvenlik kipinden de çalışmıyorsa Cd üzerinden çalışna xp ler var onlardan indir cd üzerinden virüs taraması yap buda olmadı Hd yi çıakr başka bir bilgsayara takıp o bilgisayar üzerinden tarat....
Aksi taktirde Taşınabilir bir Hd Al. Bilgisayrdaki tum dosyalarını kopyala Sağlam bir format at .. En güzelide BU :)
Portable nedir:
Portable bir programi pc ye yuklemeden (install etmeden) çalışmasıdır.
yok abicim çalışmıyor nod32 avast avira gibi yüklemeye çalıştım olmadı bu bilgisayarı sadece dijital baskı makinasında kullanıyoruz yaklaşık 500 gb hdd nin tamamı çalışmalar ile dolu yedek alabileceğim yer yok zaten harici hdd lerimde dolu pc canavar gibi çalışıyor çok hızlı ama işte bu hatalar var herzaman format son çare derler ama bu sefer son çarem olmamasını istiyorum bi şekilde format atmadan bu pc yi kurtarmak istiyorum regedit.sys yi açtım 4 satırlık kısa bi kod alanı var dokunmadım bende şaşırdıö pc yi akşam kapadım sabah bu şekile girdi
Sistem Hatalarında Orjina Xp Cdsiye Onarma yapabilrsin C Dizinini Silmez sistemedeki hataları giderir yanlız eyer virüs varsa ki yukleme yapamıyorum diyorsun bir tür tojen yemişsin gibi geliyor bana. Yukarda yazdıklarımı denemeni tavsiye derim...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız