Birde 2 Tane Sorum Olacaktı... Bir Feedback Modülünden Sağ Blocku Nasıl Kaldırırım
Diğer Sorum İse Köşe Yazarları Modülü Uzun Yazı Kabul Etmiyor Birde Ziyaretçiler Köşe Yazısı İçin Yorum Yapamıyor...
block lardaki martılar uymamış bence sahil köyü olsa belki
banner çok acemice forumda çok iyi banner yapan arkadaşlar var rica et biri senin için flash banner yapsın indexte hata var Copyright ti kaldırman hoş değil bence
Tarih: 2009-12-31, 22:09:26 Mesaj konusu:
Emeğin hepsi güzeldir bence başarılarının devamını diliyorum ..
Tavsiyen nelerdir diye soracak olursan....
1 temayı değiş mesela
2 ana sayfadaki mp3 playeri değiş yan blocklara koyabileceğin şekilde xml olarak yapılmış var onu tavsiye ederim bulamassan bende var yardımcı olurum
3 menü sommier dene mesela daha hoş durur diye düşünüyorum
tema konusundada yardımcı olabilirim elimdem geldiği kadarıyla
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2009-12-31, 22:20:49 Mesaj konusu:
Dusuncelerimizi sordugun icin yaziyorum:
Site ilk gorunumde sanki 10 dakikada yapilmis gibi gorunuyordu, site icerigine baktigimda gercektende bir insanin 10 dakikada yapabilecegi bir site oldugunu gordum.
Icerik olarak bir kac sayfadan bir kac resimden baska bir sey goremedim!
Theme, amatorce bir sey olmus! Renklerde uyumsuzluk var.
Koy sitesi oldugundan koyunuzle ve koylulerinizle ilgili bolumler yapman daha dogru olur.
Reklam sistemi eklemisin, bir koy sitesine kac firma reklam verir bunu hic dusundunmu?
Ben sahsi dusumcem olarak sunu soylemek sitiyorum, koy sitesi sadece allah rizasi icin yapimali ve amaci sadece hizmet olmalidir.
Sana tavsiyem:
Themeyi degistir ve sade ve temiz bir theme kullan!
Bos modulleri kurup beklemektense bir kac modul kur ve bunlara kaynak ve icerik yukle. Bunun icin ozel modullere dahi ihtiyac yok bir ansiklopedi modulu bile yeter icerik icin.
Uyelerinin basit sekilde yazisabilecekleri moduller kur!
Mesela kis msajlar modulu! ana sayfadan selamlasabilsinler.
Neyse daha yazacaktim ama sanirim bu yazdiklarim yeterirli olur.
Güzel sirin sevimli bir site olmus.Zamanla tabi dahada gelistirilebilir.
Banner resmi daha net kaliteli olursa daha güzel olur..
kolay gelsin..
Eyvallah Kardeş Yine En İyi Gözlemci Senmişsin Bu Sitede, banneri Kısa Zamanda Güzeleştirecem Resim Sıkıntısından Dolayı Amatörce Oldu Ama. Kayserili ve Hamzot Arkadaşlarının Siteye Bakıncada Asıl 5 dk Yapılacak Site Gibi Duruyor Çünkü Neyin Nerede Olduğu Belli Değil... Reklam Konusuna Gelince de 1 Ay Sonra Bak Bakalım Kim Reklam Veriyor Kim Vermiyor Diye... Bizde Siteyi Allah Rızası İçin Yaptık Zaten Ticari Sitesi Olarak mı Görülüyor Orada...
Tarih: 2009-12-31, 23:03:19 Mesaj konusu:
Bundan sonra Görüş ve düşünce yada tavsiye belirtmiyorum kendime ceza verdim bu konuda Hem millet görüşleriniz diyor görüşlerimizide söledikmi sataşma varmış gibi savunmaya geçiyorlar nekadar garip
Gardaşım Reklam Deyince Sizin Aklınıza Hemen Paramı Geliyor.. Ben Sitesini Yaptığım Köyün Mensubu Değilim.. Dernek Yöneticisi İstedi Diye Yaptım ve Kazanacağım Parayı Baştan Kazandım. Hem Bu Sitenin Benimle Alakası Yok.. Reklam İşinden Para Kazanacak Olan Varsa Dernek Sahibidir..
Ben Sadece Başta Yönelttiğim Köşe Yazarları ve Feedback Modülü Üzerindeki Sorunlarımı Gidereyim Diye Yazdım..
Ama Gerçekten Kayserilinin Siteye Baktığımda Kendi Yaptığım Site Onunkine 10 Basar
Eyvallah Gardaş... Diğer Site Kuran Arkadaşlarında Açtığı Mesajlara Yaptığınız Yorumlara Baktım.. Bizim Size Verdiğimiz Cevaplardan Önce Sizin Görüşleriiz İnsana Bir Daha Bir Şey Yapmama Hissi Uyandırıyor.. İlk Başta Ne Dmenk 10 dk Hazırlanmış Gibi Görünüyor Her Ne Olursa Olsun Emek Verilmiş ve Dernek Yöneticisi Tarafından Beğenilmiş Bir Site...
Ama Yinde Sağol Siz 1 Numarasınız Biz Kimiz ki Sizin Hızınıza Yetişelim.. Eyvallah..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız