ME_Haber modülüne göre uyarlanmış sitenizin gövde kısmında kullanabileceğiniz resimli ve kategorili haber bloğudur.
Zamanında nsn news için yaptığım bloktur. Kendi modülüm için düzenledim. Bu modül için daha bir çok blok yapacağımın sözünü daha önceden de vermiştim. Fırsat buldukca paylaşırım sizlerle.
Not :
Bu blok irfan hocanın modülünde de kullanılır.
elinize saglık güzel bir block yanlız benim soyle bir sorum olacak
ben normal nsn news kullanıyorum ve sitemde herhangi bir resim yuklemeli haber eklentisi kurulu degil ve kurmayıda dusunmuyorum ama resim eklemek iswtiyorum soyle istiyorum mesala ben 10 numaralı haberi gonderdim buna otomatik olarak haberin numarası 10 yanda gozukecek olan resim de 10 olarak gozuksun ama nasıl yaparım bulamadım YARDIM edermisiniz sitenizden normal nsn news için olan katagorili blocku indirdim ama bundada NE ARticle goruyor benimki
elinize saglık güzel bir block yanlız benim soyle bir sorum olacak
ben normal nsn news kullanıyorum ve sitemde herhangi bir resim yuklemeli haber eklentisi kurulu degil ve kurmayıda dusunmuyorum ama resim eklemek iswtiyorum soyle istiyorum mesala ben 10 numaralı haberi gonderdim buna otomatik olarak haberin numarası 10 yanda gozukecek olan resim de 10 olarak gozuksun ama nasıl yaparım bulamadım YARDIM edermisiniz sitenizden normal nsn news için olan katagorili blocku indirdim ama bundada NE ARticle goruyor benimki
baska
www.usernuke.com o dediğin bloklar mevcut 4 tane resimli yanda ve ortada olmak üzere 4 tane güzel kayan ve değişen blok var
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız