Bundan 2.5 yıl önce köyümüze ait bir site yapma düşüncesi ile başladığım bu yolda, Dreamweaver ile yapamadıklarımı sizlerinde YARDIMı ile Nuke ile tamamladım ve bugünlere kadar geldik. Artık kendime yetecek kadar php, html ve grafik bilgim var. Sizler ile bir çok konuda yardımlaştık. Ufakda olsa Nuke'ye bir katkım oldu.
Bu güne kadar üzerimde çok emeği olan başta serverların kralı Ali Osman dostuma, admin panel li modül mantığını öğreten ve bir çok katkısı olan Sevgili Melik'e, Fikir babamız Bankocu abime, SEF konusunda hiç bir YARDIMımdan kaçınmayan İrfan hocama, Modüllerini tepe tepe kullandığımız ve desteğini esirgemeyen amanav'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Msn sohbetlerinde bolca fikir alış verişi yapıp sohbetlerde bulunduğumuz Polibo, Murat, Hakan, Sakal, Ganja, Firzan, Turan, Artistbaron, Turgut, dejarjeye, volkan ve ismini yazmayı unuttuğum bir çok arkadaşıma da sonsuz teşekkür ederim.
Hepiniz hakkınızı helal edin. Birilerine hakkım geçti ise helali hoş olsun.
Bu iş hobi olmaktan çıktı, bu nedenle biraz ara verip gerçek hobim olan balık tutmaya daha fazla zaman ayırıcam. Belki tüm sitelerimi de kapatırım, şimdiden ne olur kestiremiyorum.
Yeni başlayan arkadaşlara da bir tavsiye de bulunayım. Kendinizi geliştirin ve bu işi bildiği için insanlığını yitiren kişilere ders verin, kimseye üç beş kod için muhtaç olmayın.
Tarih: 2010-01-03, 15:10:40 Mesaj konusu:
Değerli insanları kaybetmek hoş değil umarım fikrin değişir php nukeyi hepden boşlamassın Çünkü nuke nini siz üstadlara ihdiyacı var Biraz kafa dinleyip geri dönersin inş aramıza
Buarada dikkat edilmesi gereken selametle güle güle yolun açık olsun vsr yok sen gitsende biz göndermiyoruz biraz dağıt bulutları yerin burda gene Bekliyoruz
Tarih: 2010-01-03, 15:16:34 Mesaj konusu:
tabiki ailenle yada sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek her şeyden daha değerlidir. web işlerini hobi olarak yapıyorsanız ve bu işler diğer işlerinizin önüne geçmeye başladıysa bir tercih yapmak gerekir. bence en doğru tercihi yapmışsın tabiki hepten kopmanı istemem ama herşeyden önemlisi insanın kendine ayıracak vaktini doğru kullanmasıdır. sana yaptığın her işte buradaki gibi başarılı olmanı dilerim.
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2010-01-03, 15:22:05 Mesaj konusu:
Mesut abi sen kararını çokdan vermişsin ve kararına da sonuna kadar zaygı duyuyorum seni tanımak çok güzeldi ama unutmaki ben boğaz çocuğum senle msn sohbetinde yardımlaşmadan sonra şimdi sıra geldi boğazda balık tutmaya artık burda da tutuğumuz balıkları paylaşırız yolun açık olsun abi
Tarih: 2010-01-03, 15:50:08 Mesaj konusu:
Mersoy, umarım diğer hobinde de burada olduğu kadar başarılı olursun.
BAFRALI ile birlikte bol bol balık tutun da birlikte yiyelim.
Geri kalan malzemeleri ben getiririm. :)
Kendine iyi bak.
Mesut abi bana önerdiğin TurkEkip sayesinde Php'yi yavaş yavaş çözmeye başladım. Nukeye olan katkın da zaten göz ardı edilemez. Keşke bırakmasaydın tabi ama artık bazı şeylerin önüne geçiyorsa tabiki ara vermelisin.
Siteme gelen netopsiyon linki ile girdim ve tesadüf bu konuya rastladım.
Bir gün seninde böyl bir konu açacağını bekliyordum...Çoğumuz çok emek verdikten sonra bakıyoruz ki hem yıpratıyor hemde nereye kadar düşüncesine kapılıyoruz.
Yazdığın kişiler arasında benimde ismimin bulunması gerçekten sevindirdi.
Dostlar unutmuyor birbirlerini..
Netopsiyon'dan kullanıcı adımın kapanasından sonra bu kullanıcı adını sadece birisine cevap vermek için açmıştım..Görüyorum ki dediğime gelsin her neyse.Belki 5-6 aydır girmiyorum bile.
Yeni açtığın sayfanda sana sağlıklı mutlu güzel bir hayat dilerim.Dışarda aslında öyle güzel hayat var ki biz bilgisayar başına kapanıp çok zaman kaybettik.
paylaşım ve katkılarından dolayı teşekkür ederim. seni çok arayacağız gibime geliyor. yolun açık olsun. Melik abimizin dediği gibi belki farklı fikirlerle geri dönersin.
Yolun açık oldun değerli kardeşim, Nuke, Bizlere ve üye kardeşlerimize yaptığın destek ve yardımlardan ötürü şahsım adına Teşekkür eder, yollarımızın ileride biryerlerde yeniden kesişmesini temenni ediyorum.
Tarih: 2010-01-05, 19:17:40 Mesaj konusu:
zamanında mersoy gibi paylaşımcı arkadaslarımızın açtığı konulara buradaki ilginin yarısı olsaydı belkide yaptığı işten soğumayacaktı. bırakmak yerine bir süre ara verecekti bence paylaşımcı olan ve bilgi sahibi olan arakdaslara desteğimizi esirgemeyelim
Tarih: 2010-01-05, 20:16:13 Mesaj konusu:
ben bu siteyle yeni tanıştım işim başka ama nukecilik başka bir şey paylaşımcılık başka bir site yapmak kodlarla uğraşmak güzel daha yeniyiz çok öğreneceğimiz şeyler vardı ama mersoy gibi üstatlar bırakırsa kimlerden öğreneceğiz bilmiyorum yakında zaten bende ayrılacağım ama 15 ay gibi bir süre sonra yine geleceğim inşallah malum vatan görevi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız