Tarih: 2010-01-03, 04:26:48 Mesaj konusu: LG X130 Netbook ?
İşlemci Teknolojisi Intel® Atom™ Islemci
İşlemci Hızı 1.6 GHz
İşlemci Numarası N270
İşlemci Bus Hızı 533 MHz
İşlemci Ön Bellek 512 KB KB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR2
Sabit Disk Kapasitesi 160 GB
İşlemci Markası INTEL
Ekran Boyu(inch) 10" "
Maksimum Çözünürlük 1024 x 600
Mobil Özellikler Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
İşletim Sistemi Windows XP HOME Ed. TR
Ağırlık 1 KG
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
Fiyat: 488 TL
Arkadaşlar yukardaki özelliklerde ve fiyatta bir netbook almayı düşünüyorum, fikirlerinizi almak istiyorum ?
Eğer ürün sıfır ise güzel fiyat.
Birde bu ürünü alırken ne yapmak istediğinizi söyleseydiniz, ona göre daha mantıklı cevaplar yazabilirdik. Benimde casper marka netbook um vardı ve dün sattım. Malesef beklentilerimi karşılamadı.
Ürün her ne kadar sadece internete girip, birkaç basit işlem yapsada, çözünürlüğün çok düşük olduğunu düşünüyorum. Eğer siz sadece ben internete girip, birkaç office işlemi yapacağım derseniz işinizi görür.
Ama dediğim gibi çözünürlük bence yetersiz. Ben açıkçası netbook ları beğenmedim.
Tarih: 2010-01-03, 15:40:16 Mesaj konusu:
Kardeş bulaşma hiç bu aslında kimsenin işini görmez hele birde lg dedinmi orda dur kullandım biliyorum tavsiyede etmem asla fiyataa gelince normal ama alacaksan adamakıllı bişiy al sanırım azda olsa web işiyle uğraşıyorsun hadi uğraşmasan bile biz kendi aramızda bunlara çocuk işi diyoruz
çok yetersiz bir alet tabi karra senin genede kolay gelsin iyi çalışmalar..
kesinlikle almanı tavsiye etmem ekran küçük olmasından çok şikayet alıcaksın bence alma yani satmaya kalkıncada satamassın onuda belirteyim çünkü ben bu işi yapıyorum kimseyede almıyoruz bunlardan
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız