Tarih: 2010-01-13, 03:14:19 Mesaj konusu: Site neden Google i banladi ?
Selamun aleykum ;
henuz yapim asamasinda olan site, az once bir ip banladi (flood gate)
sentinel kurulu degil henuz,
ip kimin diye baktigimda google ye ait oldugunu gordum ( 66.249.65.123 )
---
ve baska bir klasor icinde bir baska (8.1.3.5) nuke kurmustum,www.xxxsite.com/8135 ENTER yaptigimda, direk root taki bir baska kurulu olan (7.6.3.5)siteye yonleniyor ?
ikiside ayni anda oldu.
neden google yi banlar (flood gate), ve klasordeki sitem neden root a yonleniyor acaba bilginiz varmi arkadaslar ? sanirim aciklayabildim,kusura bakmayin uykusuzum.
Edit : simdide bu cikiyor ama asilsiz bir durum.
Sorry, too many page loads in so little time!
Tarih: 2010-01-13, 05:27:47 Mesaj konusu:
Tuhaf ve anlamadim ama yukarda yazdigim sorunu buldum.
Content modulunun kategorilerini ayri bloklarda gostermek istemistim ve forumlarda aradigimda asagidaki yaziyla karsilastim ve denemek istedim ve yukarda bahsettigim sorunlar birden cikti.
Blok u iptal ettigimde site duzeldi.
ama google i floodgate neden banladi halen anlamadim.
cid='1' -> Buradaki 1 değeri senin katagori id olmalı. Yani göstermek istediğin kategorinin id'si
Bloğu denemedim ama çalışır sanırım.
nOT: blok-haber4.php vardi eskiden,kategorili haber dedigimiz, content blogunu o sekilde nasil kullanabiliriz arkadaslar cunku her konuyu kendi kategorisine gruplamak istiyorum ana sayfadaki goruntusunde, bu konuda bilginizi alabilirmiyim mumkunse.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız