Tarih: 2010-01-12, 18:10:38 Mesaj konusu: Video Stream'e video upload etme
Selam arkadaslar,
ben kendim icin bir paket hazirliyorum icerisine bir sitede olmasi gereken modülleri atiyorum, farkli farkli siteler yaptigimda bu hazir paketi kullanarak vakitten tasarruf etmeyi pilanliyorum.
Fakat beni rahatsiz eden Video_Stream modülüne video upload seceneginin olmamasi yani söyle üyeler
ister
embed kodu ile
ister
video url ile
isterse
bilgisayarindaki videoyu
eklemeliler.
bu istedigim sanki bir aralar paylasilmisti , insanlar siteye yüklenen video boyutlarindan cekindikleri icin fazla tutulmadi diye hatirliyorum.
Tarih: 2010-01-12, 18:45:06 Mesaj konusu:
Video_Stram yeni baştan yazılıyor.
Dahili YouTube API'si sayesinde modülün içinden YouTube'a video ekleyebilecek ve anında Video_Stream'a da eklemiş olacaksınız.
Birazcık bekleyin.
Test linki:
http://www.hasansaydam.com/Evo-Video_Stream.html
Admin Paneli: (Yönetim ikonları sağdakiler)
YouTube Video Gönderme Ekranı:
Kategori Yönetimi:
Yetkileri Ayarlama Ekranı:
YouTube Orjinal Verileri kullanılsın mı Ekranı (İzlenme Sayısı, Videonun YouTube daki Orjinal Adı vs vs)
Avatar ve Puantaj Ekranı (İzlenen ve Gönderilen Videolardan Puan Kazanımı - Yetkilendirme -Kredilendirme Amaçlı)
Tarih: 2010-01-12, 18:56:27 Mesaj konusu:
Mesaj sırası yüzünden yanlış anlaşılabilir.
aspawa'nın bahsettiği başka bir modül.
O modül Nuke_Video modülü.
Benim yukarıda resimlerini verdiğim ise direkt YouTube'a yükleme yapabildiğiniz yeni nesil Video_Stream modülü.
Ayrıntıları burada tartışılıyor.
Video_Stram yeni baştan yazılıyor.
Dahili YouTube API'si sayesinde modülün içinden YouTube'a video ekleyebilecek ve anında Video_Stream'a da eklemiş olacaksınız.
Birazcık bekleyin.
Test linki:
http://www.hasansaydam.com/Evo-Video_Stream.html
Admin Paneli: (Yönetim ikonları sağdakiler)
YouTube Video Gönderme Ekranı:
Kategori Yönetimi:
Yetkileri Ayarlama Ekranı:
YouTube Orjinal Verileri kullanılsın mı Ekranı (İzlenme Sayısı, Videonun YouTube daki Orjinal Adı vs vs)
Avatar ve Puantaj Ekranı (İzlenen ve Gönderilen Videolardan Puan Kazanımı - Yetkilendirme -Kredilendirme Amaçlı)
bu cok güzelmis paylasimi nezaman düsünüüyor bu modülün?
Tarih: 2010-01-13, 10:09:05 Mesaj konusu:
Modülü kodlayan arkadaştan alıntılar.
Alıntı:
Hello everyone....
I have another great news for you...
I'm sorry for the delay but i realy want to do things great right from the beginning. here is the new log description for the next revision
-> j a v a s c r i p t embeded. Now j a v a s c r i p t will check on adding youtube video if title ok, if category selected,
if values width and height have only 3 digits and nothing else than digits, if the given url or embed code
is rasonable as youtube video and if only video url or embed code is given and not both but a least one of them.
-> Add new category corrected
-> New youtube video height and width default values
-> Comments improved
-> FLV supported
-> JWPlayer 5 is the player i decided to be used for flv format.
-> Folder "files" created for video files storage in own server.
-> Upload function.
-> JWPlayer 5 is now supporting the youtube videos as well as the youtube playlists.
The only thing missing is the Upload function... so everything is getting very good. i hope i release a revision before friday
Cumadan önce bazı önemli özellikleri bitirebileceğini söylüyor ama haydi hayırlısı.
Ben de bu arada Türkçe Dil Dosyasını bitiririm her halde.
Hello everyone....
I have another great news for you...
I'm sorry for the delay but i realy want to do things great right from the beginning. here is the new log description for the next revision
-> j a v a s c r i p t embeded. Now j a v a s c r i p t will check on adding youtube video if title ok, if category selected,
if values width and height have only 3 digits and nothing else than digits, if the given url or embed code
is rasonable as youtube video and if only video url or embed code is given and not both but a least one of them.
-> Add new category corrected
-> New youtube video height and width default values
-> Comments improved
-> FLV supported
-> JWPlayer 5 is the player i decided to be used for flv format.
-> Folder "files" created for video files storage in own server.
-> Upload function.
-> JWPlayer 5 is now supporting the youtube videos as well as the youtube playlists.
The only thing missing is the Upload function... so everything is getting very good. i hope i release a revision before friday
Cumadan önce bazı önemli özellikleri bitirebileceğini söylüyor ama haydi hayırlısı.
Ben de bu arada Türkçe Dil Dosyasını bitiririm her halde.
bende almanca cevirisinde yardimci olabilirim eger ihtiyacin olursa
Tarih: 2010-01-14, 18:56:08 Mesaj konusu:
Sizin istediğiniz upload fonksiyonları da yazılıyor.
Sadece YouTube modülü olarak kalmayacak.
Alıntı:
quicktime will be supported... i'll need a few embed codes. just be sure the embed codes are from a mv4 or mpeg4. if you add a video to youtube as mv4, than youtube will convert it to flv.I'm creating an upload function as well so you can upload this files directly to the server or run them from another server calling them directly by the name
or mpeg4
Bunlar da hazırlanıyor.
Bittikçe test linkine eklemeleri yapacağım.
Aşağıdaki linkten arada sırada kontrolunu yapın.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız