Tarih: 2010-01-13, 23:21:39 Mesaj konusu: Bu Kad ta PHP5 te Çalışmamasına neden bir şey var mı?
Arkadaşlar ana sayfada yaptığım blokların içinde haber resimlerini çekemiyorum hosting firmasına sordum erorlog dosyasını incelediler ve sunucularında PHP 5 yüklü olduğunu hataların bundan kaynaklandığını kodlamanın PHP % e göre düzeltilmesi gerektiğini falan söylediler kod aşağıdaki gbi
Kod:
$content .="<div>";
$sql = "SELECT sid, title, comments, counter, hometext, topic FROM ".$prefix."_stories $querylang ORDER BY sid DESC LIMIT 0,1";
$result = $db->sql_query($sql);
while (list($sid, $title, $comments, $counter, $hometext, $topic) = $db->sql_fetchrow($result)) {
$title2= substr($title,0,20);
benim burda preg_replace() fonksiyonu gözüme çarptı
siz bu fonksiyonda ikinci argumanı boş string yani " " olarak vermişsiniz
ama oraya $replacement değişkeni gelmesi gerekiyor
ayrıntılı bilgi için herzaman API ye bakmanızı öneririm
vallah burda linkte bir problem yok yani ilgili sayfa açılıyor benim sıkıntım sadece ana sayfada yaptığım bloklarda haber resminin gözükmemesi resim urls yanlış resimler gibi çıkıyor yani gözükmüyor yerinw çarpı işareti çıkıyor...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız