Merhaba arkadaşlar,
mavisce rumuzlu arkadaşımızın büyük emek ve uğraşları sonucu hazırlanan sitem Bucaspor Taraftarının Sitesi şu gün itibari ile açmış bulunmaktayım.
Site yeni yani eksiklikleri olabilir her zamanda eleştirilere açığım. Fazla uzatıp mesaj kirliliği yapmayacağım. Eksik hata veya beğeni görüşlerinizi paylaşır iseniz teşekkür ederim.
Emeği geçen mavisce' ye tekrar teşekkür ederim.
İyi akşamlar.
site güzel - yerleşim olarak güzel ama sanki renkle siteyi boğmuş gibi duruyor.
arkadasim sen yoksa GS li misin belki fenere gicigin var diye renk sana ters gelmis olabilir
ben siteyi güzel buldum bende bir spor klubü icin site yapmayi düsünüyordum php nuke bilgim oldugu halde joomla düsündüm ama bu siteyi gördükten sonra kararimi degisebilirim
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-01-14, 18:15:19 Mesaj konusu:
bozkurt69 :
sima19 :
arkadasim sen yoksa GS li misin belki fenere gicigin var diye renk sana ters gelmis olabilir
ben siteyi güzel buldum bende bir spor klubü icin site yapmayi düsünüyordum php nuke bilgim oldugu halde joomla düsündüm ama bu siteyi gördükten sonra kararimi degisebilirim
ne kadar alakasız konuşuyorsunuz ben fenerli olsam ne yazar gs olsam ne yazar. burası forum arkadaşım
fnerli olmasam derim şu renk olsun diye espiri yaparım . ben renkler bğmuş derken şunu ifade etmeye çalıştım misalbir insan her elbisesini aynı renk giyse ne olur? bende o açıdan renkler bğmuş dedim. sizede iyi yorum yapınca iyi kötü yapınca eleştiri
ne kadar alakasız konuşuyorsunuz ben fenerli olsam ne yazar gs olsam ne yazar. burası forum arkadaşım
fnerli olmasam derim şu renk olsun diye espiri yaparım . ben renkler bğmuş derken şunu ifade etmeye çalıştım misalbir insan her elbisesini aynı renk giyse ne olur? bende o açıdan renkler bğmuş dedim. sizede iyi yorum yapınca iyi kötü yapınca eleştiri
yanlis anlamaya gerek yok ben sadece kendi görüsümü söyledim
senin yazmis oldugun seyede espiri katmak istemistim ama anlayan yok
Kusura bakmayın forumda kurallar diye bir bölüm göremedim, ayrıca 2005 yılında açılmış bir kurallar bölümü var eğer bu bölümü okumam için söylemiş iseniz değerlendireceğim ama bu arada siz hangi kuralı ihlal ettiğimi de söyler iseniz onu düzeltmeye çalışırım.
turkuaz :
şahsen benim çok hoşuma gitti.gayet güzel bir dizaynı var.tebrikler..
Fikir beyanın için teşekkür ederim, beğenmene sevindim.
sima19 :
Görüşün için teşekkür ederim, renk konusunu için şöyle bir açıklama getirebilirim takımın rengi sarı lacivert ve biz ne en sarı nede en laciverti kullanmayı tercih etmedik bunun sebebi de bu renklerin sitede çok sırıtması olabileceğini düşündük bunun için her iki rengin biraz daha matını tercih etme sebebimiz.
bozkurt69 :
sima19 :
Görüşün için teşekkür ederim yani beğenin için :) evet eğer işinin ehli birileri ile çalışıyor isen gerçekten iyi işler çıkıyor php nuke gerçekten her site için uygun bir açık kaynak diye düşünüyorum tabiki işin uzmanı iseniz ..
Bu arada eksikliklerimizi yada olmasını düşündüğünüz "şuda olabilirdi" dediklerinizi bizimle paylaşır iseniz sevinirim. Çünkü gerçekten yeni çok yeni bir site ve özellikle bucaspor futbol kulubü taraftarının bu tarz sitelerine pek rastlamadım amacımız kalıcı olmak bunu da sizlerin görüşleri ile olacağını düşünüyorum.
Her türlü görüş, eleştiri ve yoruma açık olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız