Tarih: 2010-01-20, 14:33:36 Mesaj konusu: VerOdunu.Com - VerOdunu! Ver Odunu!
VerOdunu.Com adı altında yalan haber sitesi açtım arkadaşlar. Yalan haberler de o kadar iddialı olmasakda arada ilhamın geldiği süreçte :p birşeyler ortaya çıkarabiliyoruz.
Kendine güvenen mizah anlayışı kuvvetli arkadaşları da aramızda görmek isteriz. Profilden Msn'mi eklemeniz yeterlidir.
Tarih: 2010-01-20, 21:54:13 Mesaj konusu:
Ben aslında kendime söz vermiştim Bazı kişiler yüzünden siteler hakkında yorum yapmayacağıma dair ama Hakan senin bu fikrini duyunca yorumsuz geçemedim fikrin güzel biz türk milletinin bir kısmı palavraya çok meraklı bu yüzden bence güzel bir fikir tasarımda gayet güzel ellerine sağlık ama teman hoşuma giddi bunuda sölim Anlamıssındır sen ne demek isdediğimi neyse kardeşim kolay gelsin başarılar..
Aslında tasarım hazır tasarım logoyu kendim yaptım ve ufak tefek düzeltmeler. Türkçe karakter hatası dışında herhangi b ir sorun yok onu da en kısa zamanda düzelticem. Değerli yrumunuz için teşekkürler.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız