Tarih: 2010-01-21, 00:07:44 Mesaj konusu: hosting firması için önerileriniz lütfen!!!
php nuke tabanlı bir web site acmak ıstıyorum ,ama hosting için kimi nereyı sececiğim konusunda kararsızım,bu konuda değerli göruşlerınızı alabılırmıyım,en azından sizlerın hızmet aldığı şirketler vs.
Kayıt: Jul 01, 2005 Mesajlar: 142 Konum: Peygamberler Şehri
Tarih: 2010-01-21, 03:05:19 Mesaj konusu:
netopsiyon ile hiç çalışmadım ama her zaman iyi oldugunu belirtti kullanıcıları.daha olumsuz bir tarafınıda duymadım.hamzot dostunda belirttigi gibi www.aysima.com.tr de iyidir.
aysima.com.tr ile 40 gün çalıştım. fiyatları çok iyi fakat destekleri iyi değil. Subdomainde cpu sorunu var diyip 25 gün (çoğu zaman siteyide kapatarak) uğraştıktan sonra sorunun ana siteden kaynaklandığını söylediler. Orjinal phpbb3 forumunun %80 cpu harcamayacağını herkes anladı aysima dışında. Bir sorun ilettim ve aldığım cevap şu oldu; daha iyi hizmet veremeyiz, dilerseniz paranızı iade edelim. Sorunlarla uğraşmıyorlar, ben buna ucuz etin yahnisi diyorum.
Önerim ise Hostgator dur. 2 milyona yakın müşterisi var. Gerçek anlamda 7/24 destek veriyorlar. Sefa adında birde Türk arkadaşımız var. Oldukça kibar ve yardımsever bir arkadaş. Hostgator da her alan ve bant sınırı yok :) Fiyat biraz yüksek gelebilir ama, istediğiniz kadar site barındırdığınızı da unutmayın.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız