Beyler modul bir hafta calismadan sonra bitmis bulunmakta, hepinize hayirli olsun.
Goruler hata yada eksikleri yazarsaniz munkun oldugunca sizlere yardimci olmaya calisacagim.
Modulden biraz bahsetmek istiyorum:
Modulun yazarlar bolumu:
Module yazarlari eklerken yazara ait resim upload seklinde eklenmekte olup yazarin ozgecmisinde istenirse ekleyebilirsiniz.
Uyeler yazar ekleyebilirler ama eklenen yazar admin kontrolunden gecip onaylanmadan yayinlanmaz!
Yazarlar istendiginde silinmeden pasif duruma getirilerek yandan kaldirilabilir!
Yazarlara yazinin okundugu sayfadan isteyen bif form araciligi ile mail atabilir.
Yazilar:
Yuklenen yazilar once admin kontrolunden gecirilip onaylanmak zorundadir.
Yazi ekleme bolumune FCK editor ekledim bu sayede yazilari arzu edilen sekilde gorsel olarak guzellestirebilir renklendirebilir ve gerek gorulursede resim veya flash dahi ekleyebilirsiniz.
Yazilarda yazarlarda oldugu gibi gerk gorulurse pasif edilerek yayindan alinabilir!
Yazilara yorumlar yapilabilir ve oy verilebilir.
Yazi yada yazar eklendiginde sistem tarafindan eklenti admin mail adrene gonderilmektedir.
Yorumlar yine Yazar ve Yazilarda oldugu gibi admin onayi gerektirmektedir. Admin gerekirse yorumlar duzenler ve ya silebilir.
Yazilari uyeler basit sekilde bir arkadasina gonderebilirler.
Module Genis kontrole sahip bir admin menusu ekledim, admin tarafindan hemen hemen het bolum ayarlanabilir sekilde yapildi.
Ornek FCK Editoru bir tiklama ile acabilir yada gerek gormezseniz kapatabilirsiniz.
Hepinize hayirli olsun, Faruk Ozdemir
En son kayserili tarafından 2010-03-19, 00:57:47 tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-01-24, 00:31:45 Mesaj konusu:
Güzel olmuş emeğine sağlık.
Konu dışı ama, bu pehaspe nin hazırladığı seo vardı, butür modulleri kelime kelime nasıl seo uygularız. veya uygulansa güzel olmazmı
Güzel olmuş emeğine sağlık.
Konu dışı ama, bu pehaspe nin hazırladığı seo vardı, butür modulleri kelime kelime nasıl seo uygularız. veya uygulansa güzel olmazmı
Mesela yazıyı yazdın göderdin link çıktısı modules.php?name=Yazar&id=2 olsun
bu link çıktısını sen veriyorsun kelime kelime almak için linkede yazıyı eklemen lazım şöyleki
modules.php?name=Yazar&id=2&isim=ne-olacak-bu-turkiyenin-hali gibi o ismide şu fonksiyonla
türkçe karaterleride düzeltebilirsiniz
son eklenen yazi ve yazar en üste cıkacak şekilde blok olursa iyi olur.
Yazarın Bütün Yazıları bolumunde son 5 yazısı veya tüm yazıları selectt box kutucuğu ile seçilebilir durumda olabilir ve altta yorumlarin ustunde uygun olur.
daha iyisini yapacagindan eminim calismlarinda basarilar dilerim.
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-01-24, 15:10:09 Mesaj konusu:
Merhaba.
Modulu zaten sizler icin yapiyorum, bir arkadas boyle bir modul isteginde bulundu ona yapiyorum ama elbette sizede dagitacagim.
modulun suanki bazi ozelliklerini anlatayim:
Yazilar, Yazarlar, Yorumlar admin harici eklenediginde pasiftir ve admin kontrol edip onaylar.
Sanirim hic bir modulde olmayan bir yenilik yaptim:
Yazara mesaj yazma ekdlentisi yaptim. bu sekilde yazarlarin mail adresleri gizli kaldigi halde bir form sayasinde yazarlara direk mail yazilabilecek.
Module eklenen her yazar yazi ve yorum hakkinda admine mail uyarisi ve yazilan icerik gonderilecek.
Sag tarafta genis block halinde bir menu ekledim.
Sirasi ile soyle:
Okunma sayısı: 63
Yazara Mesaj Yaz
Arkadaşınıza gönderin
Yazdırın
Yönetici: yazinin yonetimi admin secenegi
Yazarın son 5 yazısı
Yazarın Bütün Yazıları
Bu sekilde aklima gelen bunlar.
Insallah bir kac gunden modul bitecek.
Aklima gelmisken Elinde eklenen son yazi ve yazari ustte alan bir block olan benimle paylasirsa bana yardimci olmus ve modulun paylasimini hizlandirmis olur.
sağ-sol ve orta blokta olmalı
orta blok fazla yazar ihtimali için kayan blok olmalı
dediğim gibi en önemlisi son eklenen yazı ve yazar blokta en üstte yer alabilmeli
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-01-25, 09:19:35 Mesaj konusu:
AHMET_BALCI :
sağ-sol ve orta blokta olmalı
orta blok fazla yazar ihtimali için kayan blok olmalı
dediğim gibi en önemlisi son eklenen yazı ve yazar blokta en üstte yer alabilmeli
Ahmet,
Blocklarda siralama son yazilara gore olacak yani yazar yeni yazi eklemisse o en ustte cikacak onu hallettim.
Yazarlara block secenegi ekleemk istiyorum yani yazar eklenirken sag yada sol block secenegi ekleyecegim bu sekilde solda gozuken yazar sagda ve sagda gozuken yazar solda gozukmeyecek bu ayni anda iki block kullanilmasini saglayacak.
Bu nasil olur?
Orta blockta ise butun yazarlar gozuksun dusuncesindeyim.
Birde orta blocku slide olarak yapmayi dusunuyorum, bu gorsel olarak daha hos duracaktir.
Modul suan bitti sayilir localde sorunsuz calisiyor. Bir siteye kurarak denemeleri yaptiktan ve kurulum dosyalarini hazirladiktan sonra tagitima sunacagim.
Sizlerden rica edecegim modulu kontrol ederek gordugunuz hatalar yada gorsel veya yazilim olarak suda soyle olsa diye birseyler bulursaniz lutfen yazinki dagitmadan once onlarida module ekleyebileyim.
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız