Tarih: 2010-01-24, 01:42:55 Mesaj konusu: Google ne demek istedi ? :S
Merhaba arkadaşlar,
adsense hesabımı 2 yıl kullanmadım. hesapta 25,39 $ vardı. ocak ayı içersinde yeni yaptığım siteye adsenseyi koydum gayet güzel gidiyordu. 2 haftada 16$ toplamda 41 $ olmuş idi. son 3 gün bakmamıştım. şimdi siteye girdim adsense reklamları görünmüyor ve mailime baktığımda şu maili göndermişler.
Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik. Hesabınızı yayıncı ağında tutmamız reklamverenlerimiz için gelecekte mali açıdan zararlı olacağından hesabınızı devre dışı bırakmaya karar verdik.
Bunun reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olduğunu düşündüğümüz için anlayışlı olmanızı rica ediyoruz. Bunun sizin için sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve bu yüzden anlayışınız ve işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
yahu kardeşim adword reklamları verenlere ne riskim varmış yaptığım site belli içeriği belli ne iş anlamadım. hesabımı geri açtırma imkanım varmıdır ?
sağolasınız gencyaz ancak google'nin böyle bir şey yapmasına anlam veremiyorum. araştırmalarım sonucu geçersiz tıklamalardan diye kapatılmış diye görünüyor. Koskoca google bunun mu önüne geçemiyor muş? Ziyaretçinin bilerek yapmayacağı, yapmadığı ne malum? direk hesabı kapatıyor.
Kullandıgınız scriptin copyrightini silmişsiniz.yani php-nukeye ait oldugunu belirten hiç ibare yok
veya reklamlara muhtemelen kendiniz tıklamışsınızdır..
php nukenin copy bilgilerini silmedim sadece kullandığım temada sqldan aldığı copy etiketi ekli olmadığı için görünmüyor ki bunuda temayı yeni değiştirdiğim için farketmedim.
ancak google'ın bundan dolayı hesabı kapatmadığı, sahte tıklamalardan dolayı kapattığı belli. ama bunun bir çözümü olması gerekli google'ın kendi sisteminde bunu engellemesi doğru olmaz mıydı?
sağolasınız gencyaz ancak google'nin böyle bir şey yapmasına anlam veremiyorum. araştırmalarım sonucu geçersiz tıklamalardan diye kapatılmış diye görünüyor. Koskoca google bunun mu önüne geçemiyor muş? Ziyaretçinin bilerek yapmayacağı, yapmadığı ne malum? direk hesabı kapatıyor.
Adresıne girip uye ol kurcala adsense gibi hızmet veriyor. Güvenilir Kaliteli
Ban Konusunda ise olan olmus artık kafa yorma banının acılması mumkun degıl daha dogrusu ben hic raslamadım.
ekledim kardeş ama bu adsense gibi pek mert değil :) baktığımda 1 tık olmuş ona da 0,03 $ vermiş.
Herneyse adsense ister istemez can sıktı biraz yaklaşık 80 - 90 tl gitti :)
araştırdığım kadarıyla türk bir şirket istanbulda görünüyor bu adtech. Daha önce hiç ödeme aldın mı? netopsiyonda da reklamları bulunmakta.
Bir tıka 0.03$ verdiğini soyluyorsunuz adsense gun oluyor 0.01$ verıyor.
78 tıkıma adsense 0.59$ vere bılmekte adsense güven konusuna gelince ben devamlı adsense ile calıstıgım ıcın ona ıhtıyac duymadım ama ordan para alan bir cok kişi gordum + Çok buyuk siteler kullanıyor bunu örnek: R10 bu örnek yeter fazla.
osmanturka adsense ile adtech birbirinden farkı şirketler biri google'a ait diğeri istanbulda bir reklam şirketine. Tabikide kullanabilirsin. örnek site dersen Netopsiyon dikkat edersen iki reklamıda kullanıyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız