Bu modül gerçekten on numara ve eğer veritabaında köşe yazarları modülü ile eklenti yapılabilirse bence piyasadaki bütün köşe yazıları modülü,bizim yzarlar modülüne dönüşür
ben sayın özdemirden eski yazıları ve bilgileri veritabından bizim yazarlar mpdülüne nasıl çevirebileceğimizi sağlıklı bir şekilde anlatmasını bekliyorum.Mesela ben baktım 211 köşe yazım var,sitede, bunları bir kenara atıp bu modülü kullanamam ama gözüm de hep bu modülde,sayın özdemir'den bu konuda açıklamalı birşeyler bekliyoruz.Bunu yaparsa bence modülden daha iyi iş çıkarmış olur.
Bu modül gerçekten on numara ve eğer veritabaında köşe yazarları modülü ile eklenti yapılabilirse bence piyasadaki bütün köşe yazıları modülü,bizim yzarlar modülüne dönüşür
ben sayın özdemirden eski yazıları ve bilgileri veritabından bizim yazarlar mpdülüne nasıl çevirebileceğimizi sağlıklı bir şekilde anlatmasını bekliyorum.Mesela ben baktım 211 köşe yazım var,sitede, bunları bir kenara atıp bu modülü kullanamam ama gözüm de hep bu modülde,sayın özdemir'den bu konuda açıklamalı birşeyler bekliyoruz.Bunu yaparsa bence modülden daha iyi iş çıkarmış olur.
Emeğinizden dolayı tekrar teşekkürler
biraz uğraşırsanız onu kendinizde yaparsınız az bir sql bilgisi yetiyor...
işte biraz daha bilgi verilse en azından bir harita verse sayın özdemir veyahut başka birisi çok iyi olur.
Ayrıca sayın manav ben video stram modülünü kullanıyorum cidden on numra bir çalışma fakat yorum sıkıntısı var. birşey yazıyorum "boş mesaj gönderemzsiniz" diyor, ayrıca messenger blockuda genişliyor, bu konuda çok dertliyim. Kesin bir yardımcı olsanız çok sevinirim.
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-01, 18:27:30 Mesaj konusu:
simurg12 :
işte biraz daha bilgi verilse en azından bir harita verse sayın özdemir veyahut başka birisi çok iyi olur.
Ayrıca sayın manav ben video stram modülünü kullanıyorum cidden on numra bir çalışma fakat yorum sıkıntısı var. birşey yazıyorum "boş mesaj gönderemzsiniz" diyor, ayrıca messenger blockuda genişliyor, bu konuda çok dertliyim. Kesin bir yardımcı olsanız çok sevinirim.
Pekala,
Once sunu bildirme geregi goruyorum:
Ben kondim bu kose yazilari kose yazarlari adli modulleri hic kullanmadim kullanmiyorumda bu nedenlede bu moduller hakkinda hic bir bilgiye sahip degilim.
Eger bu bahsettiginiz odullerin sql tablolari ayni ise size yardimci olabilirim.
Su sekilde:
Size bir sql fixer hazirlayayaim bu fixer la bir tiklamada sql inizde var olan verileri bir tiklama ile bizim yazarlar modulune uyumlu hala getirebilirsiniz!
Bunun icin kose yazarlari sql verilerineihtiyacim olacak!
Buraya birisi icerisinde 3 5 veri bulunan bir sql yuklerse o sql den yola cikarak bir fixer hazirlamak isterim.
sırayla stabilize ediyorum bugün Yazarlar 2.0.0 (eski adı ile Makaleler dağıtıma çıktı)
Tarih: 2010-02-02, 02:18:57 Mesaj konusu:
simurg12 :
Tarih: 2010-02-02, 05:45:56 Mesaj konusu:
Beyler merhaba,
Kose Yazilarini kullanan ve Bizim yazarlar gecmek isteyen fakat Kose Yazarlar modulundeki verilerini yeni module tasimak isteyen arkadaslar icin bir fix hazirladim.
Bu fix i sitenizin root una atip bir tiklamada Kose Yazarlari verileri Bizim Yazarlar verilerine uyumlu hale getirilmektedir.
Modulun paketi icerisinde Kose Yazilari fix dosyasi icerisindeki fix_kose_yazarlari_to_bizim_yazarlar.php bi is 1 saniyede halledilebilir.
Lutfen bu islemi yapmadan once kesinlikle bir yedek almayi unutmayin.
Modülü gün geçtikçe daha mükemmel hale sokuyorsun kardeşim. Eline koluna emeğine sağlık.
Ancak ben daha evvelde dediğim gibi BAŞLIK ALANI konusunda ısrarlıyım.
BAŞLIK ALANINI ayırmışsın ancak bence güzel durmuyor. Bilgine...
Sayın özdemir, dediğiniz gibi gerekli phpleri çalıştırdım
güncelleme tamam dedi
fakat veritabaında
nuke_ky_ayarlar
nuke_ky_bekleyen_yazilar
nuke_ky_bekleyen_yorumlar
nuke_ky_yazarlar
nuke_ky_yazilar
nuke_ky_yorumlar
bunlardan ilk üçü silinmiş diğerleri hala duruyor
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız