konuyu açtığım kategoriye bakarsanız sevinirim :)
bu arada zaten free dağıtılan bir şey ama çalışmıyordu ben elden geçirdim gerek js gerek css gerek php dosyalarını.
konu biraz nakit ile paylaşıma sunulacak gibi görünüyor...Netopsiyon kendi müşterilerini geç tüm userlerine hertürlü hizmeti burada usanmadan verirken böyle münferit durumlara müsama göstermesi düşündürücüdür.2 ay sonra sitemi barındıran şirket ile barınma sürem doluyor ve aksilik çıkmassa sistemimi olduğu gibi netopsiyona taşımayı düşünüyorum.
arkadaşlar herşeyi bedava almaya alışmış kişi çok ama biraz emek hakkı almak gerekiyor . tamam bakın aslında bunun emek hakkı çok ama script zaten %50 bozuktu ben tamir ettim onun için makul bir fiyata ekliyorum her sisteme. ben bir kere burada bir modül paylaşmıştım hayalrap in rapdinle modülünü ben kendim yazdım ama çalıntı v.s gibi konular bana hakaret ettiler özelden v.s bende paylaşımı geri çektim çok isteyen kişiler var irandan birisi bile istedi ama vermedim vermem artık emek hakkı alarak veriyorum eger satın alacak kişi varsa gelsin sitesine kurayım demo görmek isteyen yukarda msn adreside var.! kimsede lütfen paragöz olmussunuz demeyin eger öyle diyen bir kişi varsa asıl o bedavaya alışmıştır.
yok dostum biz senin emeğine saygı duyuyoruz ama burada öyle paylaşımlar yapıldıki eminim sende faydalanmış ve para ödememişsindir.Senin emek sarfettiğin her neyse demekki bir karşılık gerektiriyor kimse seni suçlayamaz..
arkadaşlar herşeyi bedava almaya alışmış kişi çok ama biraz emek hakkı almak gerekiyor . tamam bakın aslında bunun emek hakkı çok ama script zaten %50 bozuktu ben tamir ettim onun için makul bir fiyata ekliyorum her sisteme. ben bir kere burada bir modül paylaşmıştım hayalrap in rapdinle modülünü ben kendim yazdım ama çalıntı v.s gibi konular bana hakaret ettiler özelden v.s bende paylaşımı geri çektim çok isteyen kişiler var irandan birisi bile istedi ama vermedim vermem artık emek hakkı alarak veriyorum eger satın alacak kişi varsa gelsin sitesine kurayım demo görmek isteyen yukarda msn adreside var.! kimsede lütfen paragöz olmussunuz demeyin eger öyle diyen bir kişi varsa asıl o bedavaya alışmıştır.
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-06, 18:48:40 Mesaj konusu:
LaRoVVV :
Cok haklisin ve aci bir gercege deyinmisin, malesefki emege saygi degil nankorluk her zaman oldugu gibi ilk silarda oluyor.
yok dostum biz senin emeğine saygı duyuyoruz ama burada öyle paylaşımlar yapıldıki eminim sende faydalanmış ve para ödememişsindir.Senin emek sarfettiğin her neyse demekki bir karşılık gerektiriyor kimse seni suçlayamaz..
sağolasın bende tabiki faydalandım hemde öyle bir faydalandımki şu an php ile 0 dan hertürlü bir web site tasarlayabiliyorsam buradaki seyranlıdan tut pablio ya kadar hepsinin emegi var üzerimde.
neyse arkadaşlar iyi çalışmalar dilerim sizlerede bu arada :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız