bu sitede çok aktif olan bir arkadaşın verdiği linkler doğrultusunda kendi sitesindeki dosyalar bölümünden indirdiğim bazı modül ve blokları siteme attım.
bazıları çalışmadı bazı temalar siteyi bozdu düzelttim sorun kalmadı.
ama bir yer gözümden kaçmış admin girişi yaptıktan sonra modüller bölümüne girince hiç alakasız modüller çıkıyor sitede.
www.sitedı.com/modules/.... çağırıncada hata veriyor yani sitede böyle bir modül olmadığını anlıyoruz.
bu kodlar nerede olabilir.
hatta bu modülleri kurduktan sonra siteye 2 gün ulaşamadım.php nuke hatası verdi host şirketi ile iletişime geçtim ayarlarınızla oynanmış denildi. tekrardan düzenleme yaptık siteye www.siteadı.com/cpanel linkinden ulaşabiliyorum ama ftp denj siteye bağlanamıyorum.
acaba bu kodların etkisi olmuş olabilirmi.
bu kodları nereden silecem.
ayrıca önceden defter modülü kurulu olduğu halde tekrar defter modülü gözüküyor.
resimde bakınca derdim tam olarak anlaşılacaktır.
Tarih: 2010-02-14, 11:55:31 Mesaj konusu:
Resimde görüldüğü gibi dosyaları yüklerken dikkatinden kaçan küçük ayrıntılar admin dosyalarında karışıklığa neden olmuş resimden öyle anlıyorum sitenin orjinal admin dosyalarını yüklersen sanırım düzelcekdir...
tema deyince kullandığın nuke sürümü eski sürümse genelde hata veriyor eski sürümlerde bende çok yaşamışdım bu tür sıkıntıları
Tarih: 2010-02-14, 16:40:34 Mesaj konusu:
ftp soruınlarınız tamamen hosttan ama host şirketleri hiç bir zaman ayranım ekşi demezler toz kondurmazlar kendilerine sürümle alakası olamaz yani bahsettiğin ftp olayının bende 8.1 kullanıyorum hemde bir değil bir kaç sitede ama hiç böyle bişiyle karşılaşmadım gayet rahat basit ve kullanışlı bir sürüm
ama zamanla bende kalitesiz host şirketleriyle çalışdım bu bahsettiğin olay başıma defalarca geldi değişdim onları şimdi başım rahat kalitem süper
Tabi Burada senin hostun kalitesiz diyorum anlamına gelmesin..yanlış anlaşılmasın yani
Tarih: 2010-02-22, 22:43:31 Mesaj konusu:
Grafiğe bakınca sitene hackerlerin ekleme yapmış olduğunu görüyorum.
FTP bağlantını da büyük ihtimalle ele geçirip şifreni deiğştirmişler gibi geliyor bana.
Grafiğe bakınca sitene hackerlerin ekleme yapmış olduğunu görüyorum.
FTP bağlantını da büyük ihtimalle ele geçirip şifreni deiğştirmişler gibi geliyor bana.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız