Tarih: 2010-02-14, 22:00:41 Mesaj konusu:
Açık filan yok üstelik modülle de ilgili değil.
Bu işlem yapılırken hangi site ve ne modülü olduğu bile bilinmeden yapıldı.
Aynı sunucudaki (hangi script olduğuna bakılmaksızın) bütün sitelerin başına aynı şey geldi.
Çünkü yapan sunucunun admin yetkisindeki bir kişiymiş öğrendiğime göre. Sunucu yönetiminin ne kadar hassas bir konu olduğunun göstergesi bu konu.
Sunucu yönetiminin gerçekten işinin ehli kişilerin elinde kalması gerektiğinin bir göstergesi.
Tarih: 2010-02-14, 22:45:25 Mesaj konusu:
Ben olayı karalama olarak algılamadım.
Zaten olay hack olayı da değil. Bunu yapan da hacker filan değil salağın teki.
Ezik büzük karakterli adamların eline birileri sunucu yetkilisi hakkı verirse o da ne yapayım acaba diye düşünür ve bunu yapar.
Kızmıyorum bile. Türkiyede aciz tükenmez bir kez daha vurgulanmış oldu.
Bilerek de düzeltmedim. Daha önemli işlerim var dursun biraz öyle. :)
Belki zone-h'a filan kaydeder de meşhur, önemli adam olup biraz tatmin olurlar. :)
Tarih: 2010-02-15, 00:14:42 Mesaj konusu: Re: Makaleler modulu hack yemis
kayserili :
Lutfen oyle bilip bilmeden tamin ozeri bu sekilde basliklar acarak gunahi olmayan kisilerin gunahini almayalim.
Senden bu olusmus hatayi duzeltmeni bekliyoruz, Makaleler Modulu ile alakasi varmi yokmu bilmeden karaladigina gore bunuda duzeltmen gerekecek...
Kayserili kardes kimseyi karalama gibi bir niyetimin olmadigini yazdigim mesaji sakince okursan anlarsin umarim.. Sadece bildigim bir siteye hack indexi atilmis ve benim baktigim Makaleler modulunde vardi bende buraya yazdim. Yazdigim mesaji 1 daha okumanizi tavsiye ederim dikkat ederseniz üzüldügümü belirtim.. Kusura bakmayin cevap yazmak zorunda kaldigim icin yaziyorum.. Herkese iyi calismalar.
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-15, 01:19:58 Mesaj konusu:
Bankocu :
Ben olayı karalama olarak algılamadım.
Zaten olay hack olayı da değil. Bunu yapan da hacker filan değil salağın teki.
Ezik büzük karakterli adamların eline birileri sunucu yetkilisi hakkı verirse o da ne yapayım acaba diye düşünür ve bunu yapar.
Kızmıyorum bile. Türkiyede aciz tükenmez bir kez daha vurgulanmış oldu.
Bilerek de düzeltmedim. Daha önemli işlerim var dursun biraz öyle. :)
Belki zone-h'a filan kaydeder de meşhur, önemli adam olup biraz tatmin olurlar. :)
Olayi ozaman ben yanlis animsadim!
Kusuruma bakmayin, benim anlatmak istedigim su idi Makaleler modulunun adini temize cikarilmasi gerekir dusuncesinde idim.
Gecenlede ben bir test sitesi yapmistim su Bizim Yazarlar modulunu test sitesi idi ana sayfaya uye ve admin giris bilgileri eklemistim test eesiniz diye cakalin biri admin girisi yapmis ve butun basliklar hacked by bilmem felaca hacker diye isim yazmis bununda bir turk hacker sitesinde kaydini almislar.
isin en komik yani kayitta alinan sayfada benim ekledigim giris bilgilerininde olmasi.
Yani olayin o bilgilerle admin girisi yapilip yazilarin eklendigin kayitlarda gozkuyor olmasi.
Bir insan bu kadarmi salak olur boyle salaklar hacker olabiliyorsa vay hallerine...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız