Tarih: 2010-02-14, 15:36:52 Mesaj konusu: Tarihte Bügün Modülü Kendimizin Tarih Ekleye Bileceği
Arkadaslar. s.a Öncelikle PHP Nuke ve çeşitleri olarak bu site haricinde başka bir site yok yani burası gibi destek veren ilgili arkadaşların olduğu bir platform yok 4 5 aydır bende bu işin içine girdim ver tüm desteklerimi burdan buldum ve sizlerin yapmış oldugunuz sitelerden block modül hazırlayan paylaşan herkeze Teşekkürü Kendi Adıma Bir Borc bilirim Büyük Emek ve Zahmet
Emeklerinizi Kötü Kişilerce Kullanılmasını Ayrıca Kınıyorum.. Sadece içimdekileri paylaşmak istedim
Şimdi bana Dernek Sitemiz için Kendimizin Tarihte bugün Modulü Lazım.
Kısaca su sekilde Tarih ve içerigi
ve birde block'u tabiki bu konuda YARDIM edecek arkadaslar simdiden teşekkür ederim..
fakat isteğinize göre gereksiz bence zaten php nuke'ün content modülünü isteğinize göre kullanabilirsiniz. yani konu başlığı yerine tarihi yazarsınız içeriğinide eklersiniz. bloklarıda bulunmakta..
sizin dediğiniz gibi bizim arkadaş yaptı joomlaya.. ama şimdi banada lazım bulamıyorum onu nede takvimi..Takvimin özelliği güzeldi 5 günlük gösteriyordu.. 3 cü günde yazılar büyük olarak o gün olduğunu gösteriyordu..Biz kendimiz ekleme yapıyorduk çok güzel bişeydi dediğim gibi şimdi banada lazım ama ne arkadaşı bulabiliyorum nede öyle bir takvimi...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız