Tarih: 2010-02-06, 19:13:18 Mesaj konusu:
Kayserili cok hos, güzel bir calisma..Emek harcamissiniz, karsiliksiz dagitiyorsunuz..Allah razi olsun sizden...
Lakin ben modulü kurdum..Sitemdeki Köse_Yazilari modulünün icerigini yeni module aktarmak icin hazirlamis oldugunuz fix_kose_yazarlari_4-3-2_to_bizim_yazarlar.php calistiriyorum, degisen bir sey yok. yani aktarma olmuyor, bu konuda bilgi verirsen memnun olurum..Basarilarinin devamini dilerim...
Allahin rahmeti, bereketi üzerine olsun....
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-06, 19:36:28 Mesaj konusu:
Sanirim modulu kurduktan sonra fix yapmaya calisiyorsun!
Fix paketinin yapmasi gereken sey:
_sections
_seccont
_sections_comments
Bu tableleri bizim yazarlar tablelerine cevirmek, eger sen bizim yazarlar sql tablelelrnin zaten yuklemissen sections tableleri bizim yazarlari tablelerine cevirilemez nedenide zaten var olmalari!
Bizim yazarlara ait butun tableleri sil ve
_sections
_seccont
_sections_comments
bu tablelerni oldugundan emin olduktan sonra yeniden dene!
Teşekkür ederim Sayın Özdemir, üstteki 2 sorunu da hallettik, şimdi ben modüle biraz daha bakıp, sizden isteklerde bulunacağım.
Modülle eklenebilecek güzel şeyler var
1- Söz konusu modülde eklenen eski yazılara yorum eklemek istediğimiz zaman, yazarın en son yayınlanan yazısında yorum gözüküyor ve oraya yönleniyor.Hatta eklenen yorum bütün yazılarda çıkıyor.
2-Modülde şahsen ben sitemde yorumlar için bir denetim mekanizmasına ihtiyaç duymuyorum.Yorumlar sadece üyelere özel olmak kaydı ile admin kontrolsüz yayınlanabilmeli
3-Block bazında news ve bizim-yazarların son yorumlarını gösteren bir bock eklenmeli
4-Yorumları gizlemek amacı ile yapılan tırtıllı yer gizlenmeli,o görüntü modüle gölge düşürüyor.
Tarih: 2010-02-08, 15:47:56 Mesaj konusu: Re: RewriteRule for Bizim_Yazarlar.html
mehaga :
Farku Hallo
I have yeni goole tap html installed
can you write rewrite rule fot .htacces
I can not see module if i post,only blank page
thanks
Mehaga, please wait with editing the modulu!
I'm now working on new version of the module within a few days and I'm ready!
You better not continue with it after editing.
New version is better and all errors are removed!
SQL scripting has been improved and made safe!
faruk abi bende FCKeditor calısmıyor neden acaba normalde yazı eklerken cıkıyor ama yazıyı goruntuleyınce FCKeditor ile ayarlamıs oldugum yazı normal duz cıkıyor.
Tarih: 2010-02-09, 02:13:48 Mesaj konusu:
gencyaz :
faruk abi bende FCKeditor calısmıyor neden acaba normalde yazı eklerken cıkıyor ama yazıyı goruntuleyınce FCKeditor ile ayarlamıs oldugum yazı normal duz cıkıyor.
PHPnuke config.php icerisindeki izin verilen html bolumunden kullnadigim kodlara izin verilmediginden eklendikleri halde gorunrulenmiyor.
Modul paket icerisinden kurulum aciklamasinda gereken html codlarina iin veren eklenti yazmistim.
O bolumu config.php icerisinde $AllowableHTML bolumu ile degistirdiginizde html codlar ve resimler de gozukecektir.
hocam benim sayfada ne yazı ekliyebiliyorum nede admin paneline girebiliyorum modulün yönetim sayfasına girince beyaz bir sayfa geliyor karşıma başka bişey yok yazı ekle deyincede yazı yazılacak alan yok not found diye hata veriyor sorun nedir bi türlü çözemedim :S
Tarih: 2010-02-17, 09:15:32 Mesaj konusu:
faruk özdemir emekler icin cok tesekkürler.tavsiyem dogrultusunda degisiklik yapilmis cok sagolun.modül bitmis haliyle güzel duruyor.tabi herkesin istegi baska olunca iste zorlasiyordur.yorumlar admin onayli iken onaya gerek duyulmaz hale getirilmis.keske önceki gibi kalsaydii benim fikrim ama cogunluk bundan memnunsa tabi bisey diyemem ozaman..zaten modül bitmis sanirim.
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız