Tarih: 2010-02-18, 15:01:38 Mesaj konusu: üye olunurken gereksiz isteklerin kaldırılması
merhaba arkadaşlar üye sayfasında
icq msn detaylı bilgi gibi gereksiz formlar dolduruluyor
ben bunları daha önce bir dosyayı editleyerek kaldırmıştım
cnb your account kullanıyorum ama şuan hangi dosyayı editlediğimi bulamıyorum
cnb your account 4.4.2 kullanıyorsanız aşağıdaki dosyayı indirin ve "modules/Your_Account/public/" içine atınız. aynı dosya var değiştirilsin mi diye soracaktır. evet diyip değiştirmesini sağlayınız. böylelikle gereksizce istenen bölümleri kaldırmış olacaksınız.
o zaman şunu yapın.
modules/Your_Account/public/ klasörüne gelin.
orada "new_user1.php", "new_user2.php" ve "new_user3.php" isminde 3 tane dosya olacaktır. Burada new_user1.php ve new_user3.php dosyalarının isimlerini birbiriyle değiştirin. yani; new_user1.php dosyasının ismini new_user3.php yapın. new_user3.php ismide new_user1.php olacak.
Buradaki new_user1.php 2,3 dosyaları üye ol forumlarıdır. basitçe yerlerini değiştirmiş oluyoruz. Yani mail aktivasyonlu forumu, aktivasyonsuz forumla yer değiştirmiş olduk.
diğer türlü yol ilgili php dosyalarında bu new_user dosyalarının isimlerini değiştirmek olur, ya da new_user3.php dosyasını elle düzeltmek olur. ama en pratik ve basit olanı ilk anlattığım yöntem.
arkadaşlar peki bir soruda benden o şekilde degiştirmiştim ben daha önce ama alttarafdaki aktivasyon geleçek falan yazıyor onu nereden degiştirebilirim?
o zaman şunu yapın.
modules/Your_Account/public/ klasörüne gelin.
orada "new_user1.php", "new_user2.php" ve "new_user3.php" isminde 3 tane dosya olacaktır. Burada new_user1.php ve new_user3.php dosyalarının isimlerini birbiriyle değiştirin. yani; new_user1.php dosyasının ismini new_user3.php yapın. new_user3.php ismide new_user1.php olacak.
Buradaki new_user1.php 2,3 dosyaları üye ol forumlarıdır. basitçe yerlerini değiştirmiş oluyoruz. Yani mail aktivasyonlu forumu, aktivasyonsuz forumla yer değiştirmiş olduk.
diğer türlü yol ilgili php dosyalarında bu new_user dosyalarının isimlerini değiştirmek olur, ya da new_user3.php dosyasını elle düzeltmek olur. ama en pratik ve basit olanı ilk anlattığım yöntem.
Teşekürler gayet işe Yaradı 1 le 3 ün yerini değiştirmek yetti
hakanika, rica ederim ancak o sorun bende de var. bu cnb your account modülünün botları diye düşünüyorum. güvenlik kodu koymama rağmen veletler isimsiz üye oluyorlar. normalde üye formunda isim yazmadan üyelik bitirilmiyor. ama bunlar üye olmayı başarıyorlar. ondan tek kurtuluş siten mail gönderiyorsa, mail aktivasyonlu üyelik yaptırmak. ya da modülü değiştirmen.
kafe24, onu dil dosyasından basitçe düzeltebilirsin. modules/your_accaunt/language/lang-turkish.php dosyasını wordpad'de aç, aktivasyon linki gelecek mesajını kendine göre düzenle ya da public klasörü içindeki new_finish1.php ve new_finish3.php dosyalarının isimlerini aynı şekilde yer değiştir. bu dosyalar ise üyeliği bitirme sayfalarıdır.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız