Selamın Aleyküm Bugun Sinemalar Modülü Lazım Oldu Bana Netopsiyonun Svn Deposundan İndirdim Fakat Gördümkü Modülde Bir Çok Hata Mevcut Ve İş Başa Düştü Diyerek Bir Kaç Düzenleme Yaptım
Düzenleme Yapılan Yerler
1 Footer Header Ve Bloklar Görünmüyordu Gösterdim.
2 Admin Kısmında BBC Kodları Görünmüyordu Gösterdim
3 Blok Dosyasında En Yeni Ekleneni Değil İlk Ekleneni Gösteriyordu En Son Ekleneni Göstermesini Sağladım
4 Modülde Yöneticinin Verdiği Puan Resimleri Ve Oylama Resimleri Görünmüyordu Kodlarda Yanlıs Yok Belirtilmiş Düzelttim Görünmesini Sağladım
Bana Orta Blok Halinde Lazımdı Ama O Kadar Php Bilgim Henüz Olmadığından Orta Blok Halinde Yapamadım Ben Kullanamasamda Bir Katkım Olsun Diyip Modulu Ele Aldım.
Adminler Svn Deki Depodaki Sinema Modulu Yerine Bunu Koyarsalar Sevinirim Ayrıca Copright Si İle Hiç Oynamadım İsimde Falan Gözüm Yok
Not: Eğer Orta Blok En Popüler Ve En Yenileri Yan Yana Gösteren Blok Elinde Olan Varsa Paylaşırsa Sevinirim.
Tarih: 2010-02-22, 22:50:10 Mesaj konusu:
Selamlar,
uğraşlarınız için teşekkürler.
İlk fırsatta kodunuzu inceleyip SVN sistemine eklemeye çalışacağım.
Verdiğiniz linkte dikkatimi çeken şu oldu.
3 tane film eklemişşiniz, üçü de Müslüm Gürses filmi.
Arama bölümüne müslüm yazdım, arattırdım.
Hiç bir sonuç bulamadı.
Bunun orjinali de böyle miydi?
Test etmiş miydiniz?
Orada anlatıldığı şekilde indirebilir, kullanabilir, yaptığınız ilaveleri SubVersiyon sistemine katarak modülün daha da iyi hale gelmesine katkıda bulunabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız