Tarih: 2010-02-23, 17:51:39 Mesaj konusu: Eskilerden Uyus.Net Şimdi Portal - Film - Mp3 -
Merhaba Arkadaşlar Netopsiyonun eskilerindenim. eski olanlar anımsar veya tanır.
neyse tanıtıtımını yapcak olursam
ilk actigim site www.uyus.net Vardı şmdi siteyi biraz büyüttüm kendi Vps'mize geçtik felan :)
tabi bunlar ve digerleri ile ugraşırken uyus.net'i degiştiremedim şmdi geriye kalan tek o oldu
www.uyus.net => Ana Portal ( burayı tekrar gözden gecircem tek eksik bu şu anda )
www.uyusFilm.net => Film indirme ve Forum
www.uyusMp3.net => Online Mp3 dinleme sistemi sınırsız arşiv.
Yorumlarınızı alabilirmiyim Ozellikle film ve mp3 sitesi icin :)
Mp3 sitesi için yorum yapayım. İşin fazla kolayına kaçmışsın ve youtube'dan araklamışsın. Bir kullanıcı olarak bana itici geldi bu. Oraya Sezen Aksu diyince MUTLAKA DİNLE !! İNANILMAZ ŞARKI!! tarzında şarkılar çıkması beni rahatsız etti.
Fakat birde şu yönden bakarsak Sınırsız bir mp3 arşivi üstelik sunucuya proxy üzerinden ve codecli baglanması sayesinde Yasak dinlemeden video izlerkenki kota dan daha az bi kota ile istediginiz şarkiyi dinleme imkani sunan bir site ustelik en hızlı ve kolay yoldan bence gayet guzel bir sistem sadece ne aratcagini bilmek gerekiyor
açık konuşmak gerekirse script o :) ama bulmak icin baya ugraştım 3-4 aydır aklimda vardı o tarz bişey nasıl yaparım diye duşunurken scriptini aramaya başladım ve buldugumda cok sevinmiştm :)) Renklerini degişcem orjinal renkler o ama vbulletin lisans i phpbb vbulletine entegre host taşıma derken ona sıra gelmedi :)
cok yakında video bölümünüde acacaz :) fakat server problem video yükleme indirme cok bandwith yicek onun icin bi cozum bulmaya calişiyoruz :) yoksa portal hazır gibi
hocam mp3 sitesi 10 numara olmuş tebrik ediyorum bende netopsiyon eskilerindenim hazır yeni bir site yayına girmişken netopsiyonu bi ziyaret edeyim yorum yapayım yardımcı olayım dedim ama karşıma çok güzel bi site çıktı tebrik ediyorum ama tasarım ayağında çok fazla sadelik var yani site alımlı değil photoshopta çizilip ortaya player , playerlist vs ler gömülebilir ama site amaca hizmet ediyo yani geçerliliği son derece yüksek bence:)
Ben açıkcası gene açık bir renk yani fresh bir tasarım bekliyordum
bu tarz bir script için basit ve göz yormamak gerekiyo senin renkler biraz
kapalı logoda karşmaşık kalmış
eğer böyle kalcaksa hiç değilse kalp iconu değişmeli bence :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız