Tarih: 2007-07-07, 11:40:19 Mesaj konusu: Toplu üyelik silme?
Arkadaşlar bir kaç gün önce üye yönünden hack yedim 1500 üye yapıldı siteye topluca bildiğiniz silebileceğim bir yöntem varmı? databaseyi indirip yeniden yükleyemiyorum endişem çalışmayacağıdır bu türde bir sorunum var!
daha önce siteye üye olmuş ve maili iptal edilmiş bir sürü üye mevcut sistemimizde ve bunları toplu olarak bir celsede silmek istiyorum. Bu konu ile ilgili olarak yapılabilecek birşey varmıdır ustalar ???
Siteye adam üye olmuş diyelim 20.08.2006 yılında ama o zamandan bu zamana kadar giriş yapmamış. Yada adam diyelim ki o aynı tarihte üye olmuş giriş yapmamış ve o zaman içerisinde de diyelim ki mail adresi kullanılmaz hale gelmiş (mail adresi düşmüş)
Bu tarz üyelikleri silmek istiyorum ama zor olacak neden derseniz 13000 küsür üyenin tek tek silinmesi çok zor. En azından istediğim son bir seneden önceki üyelikler giriş yapmadıysa silinsin.
Tarih: 2010-02-26, 11:48:12 Mesaj konusu:
Yalanalem :
Amacım tabloyu boşaltmak değil. Kısaca anlatayım.
Siteye adam üye olmuş diyelim 20.08.2006 yılında ama o zamandan bu zamana kadar giriş yapmamış. Yada adam diyelim ki o aynı tarihte üye olmuş giriş yapmamış ve o zaman içerisinde de diyelim ki mail adresi kullanılmaz hale gelmiş (mail adresi düşmüş)
Bu tarz üyelikleri silmek istiyorum ama zor olacak neden derseniz 13000 küsür üyenin tek tek silinmesi çok zor. En azından istediğim son bir seneden önceki üyelikler giriş yapmadıysa silinsin.
Aslında son girişleri kontrol etmesi biraz zor. Foruma girişlere ait kayıt tutuluyor. Foruma hiç giriş yapmayanları silmek gibi bir yöntem söyleyebilirim.
phpmyadminden şöyle bir sorgu yazabilirsiniz. Tabii önce yedekleme uygulayın.
DELETE FROM nuke_users WHERE user_lastvisit='0'; //nuke_ prefixinize göre değiştirin.
Aslında son girişleri kontrol etmesi biraz zor. Foruma girişlere ait kayıt tutuluyor. Foruma hiç giriş yapmayanları silmek gibi bir yöntem söyleyebilirim.
phpmyadminden şöyle bir sorgu yazabilirsiniz. Tabii önce yedekleme uygulayın.
DELETE FROM nuke_users WHERE user_lastvisit='0'; //nuke_ prefixinize göre değiştirin.
Aliosman yukarda yazdığınız işlemi tarihe göre yapa bilirmiyiz örnek 2010 yılında forumu hiç ziyaret etmiyenleri silmek gibi
phpmyadminde user tablosunun yanında ilk baştaki simge olması lazım bütün üyeleri şifreleri bilgileriyle sana gösterir sıralamasını da yapması lazım tabi myadmin sürümün 3 filan olması lazım
Arkadaşlar ben daha önce kurmaya çalıştım ama kuramadım aslında kuruluda eksik olduğundan çalışmıyor.
Biliyorsunuz nukede phpbb forum var
sürümünüz için uygum phpbb Modu bulun.. forum admin panele girince
aktif edilmeyen üyelikler giriş yapılmayan üyelikler işte filanca tarihten buyana gelmeyen üyelikler filan hatta aşağıya resim eklim ben daha açıklayıcı olur.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız