Modulun ilk tasariminda yorumlar admin onayli idi, bunu sizlerin istegi uzerine admin onaysiz direk yayinlanir hale getirdim.
Simdide tam tersini istiyorsunuz!
Garip Ben gormedım kim hangi mantığa göre böyle bir talepte bulunmus acaba biri gırse dunyanın kufurunuz yazsa kımsenın ruhu duymaz. Hayırlısı olsun ozaman ellerıne sağlık abıcım.
Tarih: 2010-03-03, 04:08:44 Mesaj konusu:
sayın kayserili bu verdiğiniz komut yazarlar modülü içinmi şiir modülü içinmiydi cünkü bende aynen devam ediyor HATA: Veritabanına yazma işlemi başarısız iki modüldede aynen devam ediyor ben bir türlü çözemedim bu konuda yardımcı olursanız minetar olurum
Tarih: 2010-03-03, 05:05:25 Mesaj konusu:
sayın kayserili bu şiir ana sayfasındaki html bozukluğu giderildimi acaba ayrıca sorunu anladım kopyala yapıştırla eklediğimde veri tabanına yazılmadı hatası cıkıyor yardımlarınız için çok teşekürler
Lutfet bir hata ile karsilasanlar yeniden yazsinlar, bu sekilde o hatalari giderme sansimiz dogacak...
Bu kadar beceriksiz olduğumu zannetmezdim.
Verdiğin veritabanını yeniden ekledim değişen bir şey olmadı.
Son verdiğin downloadı indirdim ve onu ekledim yine değişen bir şey olmadı.
Bizim Yazarlar modulunde çalışanlar burada çalışmıyor.
Son kez hepsini silip sıfırdan bir daha deniycem
Bu kadar beceriksiz olduğumu zannetmezdim.
Verdiğin veritabanını yeniden ekledim değişen bir şey olmadı.
Son verdiğin downloadı indirdim ve onu ekledim yine değişen bir şey olmadı.
Bizim Yazarlar modulunde çalışanlar burada çalışmıyor.
Son kez hepsini silip sıfırdan bir daha deniycem
Öncelikle Elinezne Saglık Güzel Bi Modül Olmuş Paylaşım İçin Teşekkürler
Hamzot un yaşadıgı sorun bendede var
Gönderme verisi eksiğiniz var!
ßu hatayı Herhangi bi Şairin 2. Şiirini Ekldigimde Veriyor İlk Şiir Eklerke Sorun Yok
Sorunu Nasıl Giderdiginizi Paylaşırsanız Bide Ben Deneyim
İlgin İçin Tekrar TeşekkürLer
Myadminden kaynaklanan bir sorun sanirim bizimyazarlar_yazi tablesi bir sekilde gozukmuyor, asagidaki komutu myadminden yukleyin.
Var olan table silinip yerine yenisi eklenecektir
DROP TABLE IF EXISTS `nuke_bizimyazarlar_yazi`;
CREATE TABLE nuke_bizimyazarlar_yazi (
yazi_id int(11) NOT NULL auto_increment,
yazi_name varchar(60) NOT NULL default '',
katid int(11) NOT NULL,
yazi_status int(1) NOT NULL default '0',
yazi_hits int(10) NOT NULL default '0',
yazi_date date NOT NULL default '0000-00-00',
yazi_time time NOT NULL default '00:00:00',
yazi_icerik text NOT NULL,
user_id int(11) NOT NULL default '0',
user_name varchar(60) NOT NULL default '',
user_email varchar(60) NOT NULL default '',
user_ip varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (yazi_id),
KEY yazi_id (yazi_id)
) TYPE=MyISAM;
Üstad tableyi sorunsuz deiştim ama şimdide aynı şairden 3. şiirden fazlasını kaydetmiyor.
Aranızda Aynı Şairin 7 - 8 Şiirini ekleyen oldmu.
Bu Şiir ekleme sorunu haricinde başka zorluk yaşamadım.
Tarih: 2010-03-03, 21:12:01 Mesaj konusu:
life hakli denedim bendede eklenmedi gönderme veri eksiği hatası verdi
Ayrıca modulde siir adı yazılmasada siir yazsılmasada gönderme veri eksiği hatası yazıyor
Şiir adı eklemedini şiir alanı boş olmaz diye uyarmıyor
Ayrıca bir konuya tıkladığımızda verilen şiir listesinde sadece şiir ismi yazıyor Şiir ismi yanında Şair ismide gösterilse hatta şair ismine tıklanınca Şairin sayfasına yönlendirilse daha iyi olacak
Tarih: 2010-03-03, 21:16:01 Mesaj konusu:
Kusura bakma sana iş çıkartıyorum ama,
Dostca daha güzeli bulabilmek daha iyiyi yapabilmek için bir destek bu sakın yanlış anlama,
Sakın çok bilmişliğime verme.
life hakli denedim bendede eklenmedi gönderme veri eksiği hatası verdi
Ayrıca modulde siir adı yazılmasada siir yazsılmasada gönderme veri eksiği hatası yazıyor
Şiir adı eklemedini şiir alanı boş olmaz diye uyarmıyor
Ayrıca bir konuya tıkladığımızda verilen şiir listesinde sadece şiir ismi yazıyor Şiir ismi yanında Şair ismide gösterilse hatta şair ismine tıklanınca Şairin sayfasına yönlendirilse daha iyi olacak
Az biraz anlasam elimden gelen bişi olsa seve seve YARDIM ederdim ama cehalet işte..
Şimdi bi hata daha aldım gerçi önemli bişi deil ama bilgin olsun amaçlı yazıyorum.
Şair eklerke Şair Özgeçmişi alanına şairin özgeçmişini yazdıgım zaman şairi kaydetmiyor.
Ayrıca İslam kategorisine şiir eklemediğim halde 1 şiir var gözüküyor.
Modulde FCK editor eklentisi zaten yok, bu nedenlede cikartamaman gayet normal.
Suan modulun yeni versionu ile meskulum eger yetrince istek olursa FCK yi module entegre ederim.
Siirlerin karisik cikmasina gelince eger ekledigin yazida html yoksa yazilar birbirile karisir, cozum ise siirlerini bir editorler mesela frontpage bu editorler duzenle ve html olarak ekle bu sekilde sorunu cozersin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız