10002 klasörünü ftp den silin.
Sonra aynı yere yeni bir klasör açın.
İsmini 10002 koyun.
CHMOD = 777 yapın.
bunları yatım fakat baska bir uye resim yuklerken de aynı hata olusuyor yeni kılasor olusuyor userpics de onuda siliyorum tekrar yukluyom pcden 777 yapıyom o uye yukleme yapıyor ben her zaman bunu yapmak zorundamıyım eger vaesa caresi bir cevab lutfen www.lorsunlu.com bu sitem bakarsanız bi zahmet tesekur
.......
Merhabalar alt dizinleride 777 yapman gerek uye resim yuklediginde hic birsey yapmadan resim göstermesi gerektir. Normalde bende kullaniyorum ve uyelerim resim yukleyince hic bir hata gostermiyor. Resimlerinin yuklu oldugu klasörü 777 yapman gerekli.
Birde seceneklerde
(Dizinler için hazır ayar ve Resimleri için hazır ayar) kismina bir bak 0777 yazmasi gerekli eger oyle yazmiyorsa bu sekilde yap o sekilde olursa sorun olmamasi gerek. Kolay gelsin
yok abim sorun aynı dedıklerınızı uyguladım yıne aynı userpic içinde yeni bir kılasor olusturuyor uye resim yuklemek isterse bu seferde 10060 olusturdu secenekler den ayarları yaptım 0777 album 777di userpich 777 alt kılasor ve dosyalarıda 777 yaptım ama olmuyor yınede
üye resim yuklerken herhangi bir kategori belirlemiyormu ? Sen kendin bir dene onceden olan bir kategori ismini ver bakalim ayni sorun olacakmi? bende az once üye olarak kendim denedim hersey gayet normal resmi yukledi sorun olmadi buyuk ihtimalle kategori secerken oluyordur hata var olan kategoriyi secerseniz sorun olmamasi gerek eger var olan kategoriyi secerek bu hatayi yasiyorsaniz o beni asar ustadlarin el atmasi gerek :) Kolay gelsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız