2 - Fck editor, module Fck editoru ekledim, FCK editorun yeni bir versionunu kullandim cunku bu yeni versionda yazilardaki gereksiz html leri filtreleme ozelligi var.
herşey güzelde bütün sürümlerde bu veri tabanına yazma işlemi başarsız cıktı uyarısı hep cıktı ilk önce şiirn iki mısrası ekliyorum ancak öyle kaydediyor sonra düzenle kısmından diğer şiirin kıtası eklenebiliyor ekledigim sürümde bu son sürüm kayserili bey
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-03-05, 16:57:23 Mesaj konusu:
turkce :
herşey güzelde bütün sürümlerde bu veri tabanına yazma işlemi başarsız cıktı uyarısı hep cıktı ilk önce şiirn iki mısrası ekliyorum ancak öyle kaydediyor sonra düzenle kısmından diğer şiirin kıtası eklenebiliyor ekledigim sürümde bu son sürüm kayserili bey
Tarih: 2010-03-05, 21:19:12 Mesaj konusu:
sen istedinde üye olmadıkmı oluruz ama düşünce olarak bana göre yanlış,
Bir kere modul indirmek için gelecek üyelerden fayda gelmez. Ben bazen üyeleri siliyorum çünkü benim sitelerden faydalanmak için genel olarak bir kaç yer hariç üye olmayı gerektirmez.
Dikkat ettiysen indirme bir kez olmuş. Modul gelişimini engeller
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-03-06, 01:14:24 Mesaj konusu:
HasBahCa :
sen istedinde üye olmadıkmı oluruz ama düşünce olarak bana göre yanlış,
Bir kere modul indirmek için gelecek üyelerden fayda gelmez. Ben bazen üyeleri siliyorum çünkü benim sitelerden faydalanmak için genel olarak bir kaç yer hariç üye olmayı gerektirmez.
Dikkat ettiysen indirme bir kez olmuş. Modul gelişimini engeller
Sanirim yanlis anlasildim, yada ben yaslis anlattim.
Modulun indirme sayisi dogru degil neden ise download modulunu silip yeniden kurmam.
Benim asil amacim siteye bir defa girecek alip kacacak kisileri siteden uzak tutmakti.
Amacim modulleri belli bir guruba sizlere yani sunmak.
Sizler zaten uye olmakta cekinmeyeceginizi hesaba katarak boyle dusunmustum.
Tarih: 2010-03-07, 16:01:45 Mesaj konusu:
Kayserili galiba hataların sebebi Bizim Yazarlar modulu ve Bizim Şairlerin aynı anda install edilmesinden kaynaklanıyor.
Bizim Yazarlar modlunu uyarlarken Bizim Sairler modulunun içerisinden her sey değiştirilmemiş.
Dikkat edersen Bizim sairler modul dosyalarının içeriğinde hala değiştirilmemiş Bizim_Yazarlar vs. şeklinde komut satırları var.
Galiba bunlardan dolayı çakışma oluyor.
Ben en son dosyası indirdim sitene üye olarak.
Eskilerin hepsini sildim ve yeniden kurdum buna rağmen şiir ekliyemedim.
Bir ara vakit bulunca Bizim Yazarlar modulunu kaldırıp yeniden deniycem.
Bazı arkadaşların dediği doğru fazla şiir eklenmiyordu ayrıca şiir silindiği zaman Konu lar bölümünde şiirdeki adet sayısı silinmiyordu.
Tarih: 2010-03-07, 16:06:04 Mesaj konusu:
HasBahCa :
Kayserili galiba hataların sebebi Bizim Yazarlar modulu ve Bizim Şairlerin aynı anda install edilmesinden kaynaklanıyor.
Bizim Yazarlar modlunu uyarlarken Bizim Sairler modulunun içerisinden her sey değiştirilmemiş.
Dikkat edersen Bizim sairler modul dosyalarının içeriğinde hala değiştirilmemiş Bizim_Yazarlar vs. şeklinde komut satırları var.
Galiba bunlardan dolayı çakışma oluyor.
Ben en son dosyası indirdim sitene üye olarak.
Eskilerin hepsini sildim ve yeniden kurdum buna rağmen şiir ekliyemedim.
Bir ara vakit bulunca Bizim Yazarlar modulunu kaldırıp yeniden deniycem.
Bazı arkadaşların dediği doğru fazla şiir eklenmiyordu ayrıca şiir silindiği zaman Konu lar bölümünde şiirdeki adet sayısı silinmiyordu.
Şair sayfasında düzenleme yaparken dil dosyası
Şiiri Düzelt şeklinde kalmış
Şair düzenleme olarak değişmeli
Versiyon yükselttim ama hala 3 ten fazla şiir ekleyemiyorum
daha önce 1 şiirdi bu tableyi deişince 3 te kaldı
Kod:
DROP TABLE IF EXISTS `nuke_bizimsair_yazi`;
CREATE TABLE `nuke_bizimsair_yazi` (
`siir_id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`siir_name` varchar(60) NOT NULL default '',
`katid` int(11) NOT NULL,
`kon_id` int(11) NOT NULL,
`siir_status` int(1) NOT NULL default '1',
`siir_hits` int(10) NOT NULL default '0',
`siir_date` date NOT NULL default '0000-00-00',
`siir_time` time NOT NULL default '00:00:00',
`siir_icerik` text,
`siir_video` text,
`siir_player` varchar(50) NOT NULL default '',
`user_id` int(11) NOT NULL default '0',
`user_name` varchar(60) NOT NULL default '',
`user_email` varchar(60) NOT NULL default '',
`user_ip` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`siir_id`),
KEY `siir_id` (`siir_id`)
) ENGINE=MyISAM;
Arkadasim inanki hic gorup duymadifgim bir sey bu.
Yardim edip sorununu cozmek isterdim ama suan bir fikrim yok.
Olabilecek tek olasilik bu sorunun dabase ile alakali olmasi..
Şiir ekleme sorunu tamamen benim hatamdan kaynaklanan bi sorunmuş CHMOD ayarlarini aceleden tam deiştirmemişim az önce Faruk abi tekrar uyarınca düzelttim Modülde bi problem yok
tekrar teşekkürler paylaşım için.
Başarılarınızın devamı dileklerimle..
kayserili kardeşim benim sitenin boyutları dar olduğu için, ana ekrandaki 12 tane şiir tek ekrana sığmıyor, bunu 10 tane yapıp tek satır yapmanın ya da 20 şiir halinde iki satır yapma imkanımız yok mu?
ekran görüntüsü çektim. bloklardan baktım bulamadım. bunun yolu nedir?
Merhabalar bende modulu kurdum yanliz siir ekleme bolumunde bir hata var resimde gorebilirsiniz asagida nasil duzletebilirim bu hatayi? yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.
Merhabalar bende modulu kurdum yanliz siir ekleme bolumunde bir hata var resimde gorebilirsiniz asagida nasil duzletebilirim bu hatayi? yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız