arkadaşlar başka inceleyen varmı ... birde google ayağında sorun var doğrulama yapmama rağmen site yönetim panelini görüyo google isterseniz direkt sitenin adresini yani tablettuz.net olarak aratıp kontol edebilirsiniz sizce neden böyle yapıyo nasıl düzeltebilirim...
Genel olarak sitede eleştirilecek çok bölüm var.Basit bir html sitenin üzerine çıkamamışsın gibi duruyor.
İlk olarak müzk beni rahatsız etti.Müzik hoşuma gitti ama bir firma sitesinde bence gereksiz ve kurumsal yapıdan uzak gösteriyor.
anasayfada bir düzensizlik görüyorum.En üste ki iconlar ne işe yarıyor pek belli değil.Yani en azından resimlerin ustune gelince yazı çıksa idi alt="anasayfa " tagını eklese idin.Artı şöle birşey var zaten 3 tane link var ve bunu logo kısmını altında belirtmişsin.Oraya gerek yoktu bence
header bölümü ile navigosyon bölümü width değerleri aynı değil o yuzden de linklerin arka planının olduğu yer kısa görünüyor.Orada bir uyum sağlaman lazım.
Firzan bir video önerisinde bulunmuş.Bence dikkate alman lazım.Seo açısından da önemli temiz kod yazma açısında da çok öenmli bir mevzu css ve xhtml.
Html bir site olduğu için çok ektra seo teknikleri gerekli değil.http://www.seoteknikleri.com/ ama bu siteyi mutlak incele.
Son olarak bu site için ürün çok önemli 2 adet ürün görüyorum.Bunuda flash ile sergilemek istemişsin ama bence bu bölüm kesinlikle html bçr bölümde öne çıkmalı idi.En azından anasayfada bir kaç foto su filan olsa idi.Flash bölümü herkes beklemey bilir.En önemli bölümü ilk planda ve en hızlı şekilde öne çıkarman lazım.
http://www.templatemonster.com/website-templates/25711.html mesela bu template inceleyelim.Bir hosting temp.Öneml olan mevzu ne hosting paketleri.ne yapmış amca en büyük puntolarla starter home business diye yazmış.İlk etapta göze o çarpıyor.
öncelikle bu güzel eleştiri ve yol göstermeden dolayı teşekkür ederim uzun zamandır html site yapmamıştım açıkçası div div herkes söylüyoduda heralde böylesi kolayıma geliyor zannediyordum ama yanılmışım kolay olan div lemiş şimdi o video ve bir cok css kodları ile işe başladım bu tasaım geçti atık bunu sıfıdan yapamam ama yeni tasaımda divler ile karşınıza çıkıcam ... bi çok istek (müzik navigatör vs.. müşteri isteği)flashla gösterim olmasını bizzat müşteri belirledi ..tabi seo hakkında sııfır bilgim olması da tuz biber oldu ama yo gösterdiniz teşekkür ederim yeni eleştiriler almak için karşınıza çıkıcam bekleyin :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız