Tarih: 2009-12-18, 03:05:56 Mesaj konusu: Arkadaslar Lütfen Yardımcı olurmusunuz..Güvenlik Konusunda..
Selam arkadaşlar Forumdaki yazıların Çogunu okudum ama bir türlü içinden çıkamadım yonetici arkadaslardan ricam ters tepki vermemeleridir..
Bu phpnuke'de güvenlik konusunda yardımcı olucak olan varmı hangi sürümü kurmalıyım.Hangi güvenlik önlemlerini almam lazım ..
Daha önce phpnuke kurdum ama index basıldıgı için baya sogudum.Akıl akıldan ustundur denir bana bu konuda yardımcı olucak varsa çok tşk ederim şimdiden.
admin box config admin yolu felan değiştirdim ama ona ragmen index basılmıstı. Nasil 1 kurulum yapacam hangi sürümle ki güvenli bir site olsun.
Tarih: 2009-12-18, 23:44:45 Mesaj konusu:
php nuke 8.1.3.5 nuke sentinel 2.0.6.1 forumda arat bir arkadaş paylaşmıştı en süper sürüm ama bulamassan benim dosyalar bölümünde var ordan al kullan nuke sentinel son sürüm bu sürümde editlenmiş sen sadece kurcaksın yanında pratector adminsecure admin.box gibi destekler yapabilirsin prefix değişebilir config saklayabilirsin bunların hepsini yaparsan hostunda sağlam bir yerden olursa hiçbir sorun yaşamassın bu sürümde admin secure hariç hepsi sorunsuz kuruluyor bizzat test ettmişimdir
bu arada nukesentinel 2.6.1 tr dil dosyasıda gene isdersen şayet dosyalar dil yamaları bölümünde var
php nuke üzerine en iyi grafikçiler ve coderler Nuke-Evolution gelişiminde çalışıyor.
Ya iyi bir ballangıç yapacaksın yada düz nüke kullanıp tereddütte kalacaksın.
php nuke yuksek katlı bir bina gibidir binanın temelini sağlam yapmazsan dış görünüşünün güzel olmasının önemi kalmaz
temel çürük oldumu bina ortasına geldiğinde bir sorunla karşılaştınmı tüm emeklerin boşa gider en önemlisi azminden ve sabrından kaybedersin buda seni soğutur ama sağlam bir temelle işe başlarsan binaya yaptıgın herşeyden zevk alırsın tıpkı Nuke-Evolution gibi eklediğin hiç bişeyden şüphe duymazsın
ikisinide kur farkı kıyasla aradaki farkı bariz bir şekilde göreceksin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız