Tarih: 2010-03-10, 08:27:16 Mesaj konusu:
botan_78 :
Merhabalar bende modulu kurdum yanliz siir ekleme bolumunde bir hata var resimde gorebilirsiniz asagida nasil duzletebilirim bu hatayi? yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.
Yapman gereken işlem
FCKeditor dizini içerisindeki
index.php
fckeditor.php
dosyalarının içindeki,
Bizim_Yazarlar Yazan kısımları
Bizim_Sairler olarak değiş
Merhabalar bende modulu kurdum yanliz siir ekleme bolumunde bir hata var resimde gorebilirsiniz asagida nasil duzletebilirim bu hatayi? yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.
Yapman gereken işlem
FCKeditor dizini içerisindeki
index.php
fckeditor.php
dosyalarının içindeki,
Bizim_Yazarlar Yazan kısımları
Bizim_Sairler olarak değiş
Merhabalar Dediginizi uyguladim ve oldu cok sagolun.
Yanliz baska bir sorunla kasilastim bu sefer Sair ekle dedigimde sair ismi,mail ve resim ekliyorum yazar hakkinda bilgide giriyorum ekle dedigimde su hatayi veriyor. (Gönderme verisi eksiğiniz var!)
Herhangi bir eksiklikte yok butun alanlari doldurdum. Bide her yazar ekledigimizde zorunlu Email istiyor simdi ben her yazar ekledigimde kendi emilimi vermek zorunda kalacam o alan zorunlu olmasaydi daha guzel olurdu bence. Yukardaki sorunu nasil giderebilirim? Simdiden tesekkurler.
Evet zorunlu mail alanı gerçekten zorunsuz olsa iyi olur. Örneğin Nazım Hikmet şiirleri girmek istiyorum ama yazara mail gönder kısmı falan anlamsız oluyor.
Tarih: 2010-03-12, 09:13:14 Mesaj konusu:
Botan galiba sendeki hatanın sebebi sql (veritabanı) tam kurulmamış istersen hepsini sil sıfırdan kur.
Şair eklerken email yerini boş bıraktım ve mail istemeden kabul etti
gizemli_master indirme linki Kayserili nin mesajlarında var bir iki sayfa geri bak
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız